sormiväreillä tehtyjä eri värisiä kädenkuvia paperilla

NUORILLE

Tervetuloa Eurajoen seurakunnan nuorten sivuille! :)

Nuorten toiminta tarjoaa sulle mahdollisuuden…

… lepoon ja hengähtämiseen arjen keskellä

… paikkaan, jossa viettää aikaa kavereiden kanssa

… tutustua uusiin ihmisiin

… monenlaiseen pelailuun

… musiikille; laulamiselle, soittamiselle ja kuuntelemiselle

… pohtia yhdessä mietityttäviä kysymyksiä

… hiljentymiseen ja rukoukseen

… kristillisiin näkökulmiin

… nuorten tiimin työntekijöiden tapaamiseen ja jutteluun heidän kanssaan

… Raamatun lukemiseen ja tutkimiseen

... ihan vaan hengailuun

Eurajoen seurakunnassa järjestetään viikoittaista toimintaa yli 13-vuotiaille nuortenillan merkeissä.
Alakouluikäisten toiminta  ja nuorten aikuisten K-20 toiminta löytyvät omilta sivuiltaan.

Nuortenillat ovat nuorten toiminnan keskiössä. Ne ovat joka viikko keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa ja torstaisin Luvian Bunkkerissa klo 18–21. Kaiken toimintamme löydät täältä

Nuorisotyöhön kuuluu myös isoskoulutus. Isoskoulutus on Eurajoella kaksivuotinen. Syksyllä koulutukseen kutsutaan kaikki vuoden aikana rippikoulun käyneet. Koulutusta on kahden viikon välein, vuoroin Eurajoella ja Luvialla. Jos olet kiinnostunut aloittamaan isoskoulutuksen kesken kauden, laita rohkeasti viestiä!

Seurakuntanuoret facebookissa

Seurakuntanuoret instagramissa

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus

Kaksi naista ja yksi mies rivissä. Taustalla ilmoitustaulu, johon tehty nastoilla sydän.
Enni, Illi ja Samu