Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja heidän läheistensä kohtaamispaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lasten kanssa. Kerhossa lauletaan ja leikitään, välillä askarrellaan tai leivotaan. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus- ja kahvihetki. Seurakunta tarjoaa aikuisille kahvit ja lapsille otetaan mukaan omat eväät. Kerhokausi kestää elokuun lopusta toukokuun puoleen väliin. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua.

pienet punaiset nauhakengät laattalattialla

Vauvaperhekerho Nuppis

Nuppiskerho on tarkoitettu noin 3-6 kk:n ikäisille vauvoille vanhempineen. Nuppiksessa lauletaan ja leikitään vauvojen ehdoilla. Kerhoon kuuluu leikkiä, laulua, liikkumista, rukousta, yhdessä tekemistä ja keskusteluja. Nuppisryhmiä on vuoden aikana kaksi. Toinen alkaa syyskuussa ja  toinen tammikuussa. Kerho kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi kerrallaan ja sitä pidetään seurakuntakeskus Tapulissa (Kukkapolku 2).

Nuppisryhmään mahtuu 6-10 perhettä. Kerhon vetäjänä toimii varhaiskasvatuksen ohjaaja ja/tai lastenohjaaja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen ohjaaja Mirkulta.

Tervetuloa!

alttari, risti seinällä. Pöydällä risti, Raamattu, oksia maljakossa ja kynttilä