K-20

Nuorille aikuisille seurakunnassa on K-20 -tapaamisia.
K-20 -toiminta tarjoaa tekemistä, juttelua ja yhteyttä, sanomaa unohtamatta.

K-20 -tapaamisiin ei tarvitse sitoutua, olet tervetullut tutustumaan! Tavoitteenamme on järjestää nuoria aikuisia innostavaa toimintaa, sekä luoda heille oma yhteisö seurakuntaan. Tapaamiset ovat rentoja, tutustumiselle ja vapaalle juttelulle on paljon tilaa. Jokaisessa illassa on yhteistä keskustelua valitun teeman äärellä.

Keväästä 2018 alkaen olemme tehneet yhteistyötä Rauman seurakunnan kanssa.

Keväällä 2018 vietimme kaksi K-20 -iltaa. Huhtikuussa oli pitsailta Tapulilla, yhteisen keskustelun aiheena oli seurakunta ja siihen kuuluminen. Toukokuussa oli lautapeli-ilta Raumalla, yhteisesti pohdimme maailman syntyä ja erilaisia käsityksiä maailman alun ajoista.

Syksyllä K-20 -tapaamisia on seuraavissa merkeissä:
Piknik, pe 8.9. klo 16 Raumalla, Pyhän Ristin kirkon läheisyydessä tai tarvittaessa sisätiloissa Franciscus-talolla
Ilta Lauran kanssa -talk show, pe 27.10. Luvian Yhtenäiskoululla
Kansainvälisyys, la 24.11. klo 16 Rauman Franciscus-talolla
Videopelit, la 8.12. klo 18 Tapulin nuorisotilassa

Kerro omia ideoitasi K-20 -toimintaan! :)