Messu Eurajoen kirkossa

Eurajoen kirkko

Kirkastussunnuntai

Kirkastettu Kristus

Kristuksen kirkastuminen oli hänen elämänsä taitekohta. Apostolit saivat omin silmin nähdä hänen jumalallisen suuruutensa ja kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä.” Jumalan kirkkaus tulee ilmi kaikkensa uhraavassa rakkaudessa.

Vuorella apostoleille ilmestyivät kirkastetun Kristuksen lisäksi Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta lähtien Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä.

Saarnaa Severi Sutinen, lit. Asko Riihimäki, kanttorina Aaron Rusava.

Kuivalahden kesäteatteri, Särkäntie 199, 27170 Eurajoki

Rantajumalanpalvelus

9. sunnuntai helluntaista Totuus ja harha Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

Luvian hautausmaan kappeli

Kappelihartaus

Kappelihartaus Luvialla

Irjanteen kirkko