Info ja asiointi

Tarvitsetko virkatodistuksen? Oletko järjestämässä ristiäisiä, häitä tai hautajaisia? Haluatko varata seurakunnan tiloja perhejuhliisi? Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon niin pääset suunnittelusta toteutukseen

Eurajoki

Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki
PL 2, 27101 Eurajoki
puh  044-3652050

eurajoen.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-pe klo 9-12

Luvian palvelupiste

Pappilantie 2, 29100 Luvia
puh 0400-811 189

eurajoen.seurakunta@evl.fi

Palvelupiste ja taloustoimisto avoinna ma-to klo 9-12

Eurajoki

sijaitsee Satakunnassa Rauman ja Porin välissä. Eurajoen seurakunta kuuluu Turun arkkihiippakuntaan ja Ala-Satakunnan rovastikuntaan. Jäseniä Eurajoen seurakunnassa on reilu 7700. Eurajoen ja Luvian kunnat ja näin ollen myös seurakunnat yhdistyivät 1.1.2017. Luvian seurakunnasta tuli Eurajoen kappeliseurakunta. Eurajoen seurakunta järjestää toimintaa niin "puukirkon" (Eurajoki) kuin "kivikirkonkin" (Luvia) päässä, lisäksi toimintaa on kirkkojen välissä Kuivalahdella ja muissakin kylissä.