Eurajoen kirkko

Kirkkotie 8, 27100 Eurajoki

Eurajoen kirkko

Eurajoen seurakunnan tiekirkkoina toimivat Luvian ja Irjanteen kirkot

Kustaa Aadolfin kirkko on jo neljäs kyseisellä paikalla. Edelliset on aina purettu huonojen rakenteiden vuoksi. Edellisen kirkon huono kunto, myrskysäällä jopa hengenvaarallinen, havaittiin jo vuonna 1769, uuden kirkon rakentamisesta päätettiin 1791. Vielä meni vuosikymmen kiistellessä, eivätkä itse rakennustyötkään täydessä yhteisymmärryksessä sujuneet. Kirkko vihittiin käyttöön pyhäinpäivänä, 6. marraskuuta 1803. Päivä oli myös Kustaa II Aadolfin muistopäivä, niinpä kirkko nimettiin hänen mukaansa.
Eurajoen kirkkoon mahtuu 650 henkilöä.

Pyhäinpäivän kynttiläkirkko

Eurajoen kirkon uruista löydät tietoa täältä

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 8, 27100 Eurajoki

Urkumusiikkia

Unelmoi uutta vuotta Bachin ja Buxtehuden urkumusiikin parissa. Anna Välimäki, urut. Yhdistetään musiikki ja piirtäminen.

Kirkkotie 8, 27100 Eurajoki

Urkumusiikkia

Rentoudu romantiikan ja varrhaisbarokin urkumusiikin parissa. Anna Välimäki, urut. Rentoutusmenetelmänä musiikkihierontaa pallolla.