Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lasten ja lapsiperheiden toimintaan voit ilmoittautua täällä Eurajoen seurakunnan kotisivuilla.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen kaudeksi 2020-2021 on päättynyt!

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen ohjaajalta

Varpu Kivelältä Nuorisotyönohjaaja, varhaiskasvatuksen ohjaaja 50%

etunimi.sukunimi@evl.fi

Tervetuloa mukaan Eurajoen seurakunnan päiväkerhoon!

Nyt on aika ilmoittautua seurakunnan päiväkerhoon. Kerhoihin voivat ilmoittautua vuosina 2015, 2016 ja 2017 syntyneet lapset. Myös kaikki jo päiväkerhossa olevat lapset ilmoittautuvat syksyn kerhoihin. Ilmoittautuminen päiväkerhoihin tapahtuu seurakunnan kotisivujen kautta 20.4.-31.5.2020.

Kerhopaikasta ilmoittaminen

Kerhopaikat jaetaan toukokuun lopussa ilmoittautumisajan päätyttyä. Saatte kerhopaikasta vahvistuksen sähköpostilla kesäkuun alkupuolella. Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä. Kerhopaikasta voi kysellä kesäkuun ajan ja kesän jälkeen 1.8. alkaen.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella myös ilmoittautumisajan jälkeen.

Päiväkerhomaksu

Päiväkerhon syyskausi kestää elokuusta joulukuulle ja kevätkausi tammikuusta toukokuulle.

Päiväkerhomaksu on 30€/kausi. Toinen lapsi samasta perheestä 15 €. Eurajoen seurakuntaan kuulumattomille hinta on 60€ /kausi. Toinen lapsi samasta perheestä 30€.

Jos tarvitaan vapautusta maksusta taloudellisesta tilanteesta johtuen, voi ottaa yhteyttä Varpu Kivelään.

Päiväkerhopaikat ja -ajat

Päiväkerhopaikkoja on kaksi, Luvialla Vanha kanttorila ja Eurajoella seurakuntakeskus Tapuli.

4-5 -vuotiaiden päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa, kolmen tunnin ajan. Kolmevuotiaiden kerho kokoontuu kerran viikossa, kaksi tuntia kerrallaan. Kolmevuotiaiden kerhoihin pääsevät ensisijaisesti kotihoidossa olevat lapset.

Päiväkerhoryhmät

Seurakuntakeskus Tapulissa

Ma ja to ap klo 9.00-12.00, 4-5 -vuotiaat (16 kerhopaikkaa) -> TÄYNNÄ

Ma ja ke klo 13.00-16.00, 4-5 -vuotiaat (16 kerhopaikkaa) -> TÄYNNÄ

Ti ja to klo 13.00-16.00, 4-5 -vuotiaat (16 kerhopaikkaa)

Perjantaisin klo 9.30-11.30, 3-vuotiaat (10 kerhopaikkaa, ensisijaisesti kotihoidosta tuleville lapsille) -> TÄYNNÄ

Luvian Vanhassa Kanttorilassa

Ti ja pe klo 9-12 3-5v (huom! myös 3-vuotiaille!)

Ma ja ke klo 13.00-16.00 4-5-v. (16 kerhopaikkaa) -> TÄYNNÄ

Muutokset kerhopaikoissa ja -ajoissa ovat mahdollisia, mutta niistä ilmoitetaan aina etukäteen. Ryhmän toteutumiseen vaikuttaa myös ilmoittautuneiden kerholaisten määrä.