Kerhoon ilmoittautuminen eskareille, eka- ja tokaluokkalaisille

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan syksyllä 2021 alkavaan eskarilaisten, eka- ja tokaluokkalaisten kerhoon. Kerho kokoontuu maanantaisiin ja keskiviikkoisin Luvian Kanttorilassa klo 13-16  ja toinen ryhmä tiistaisin ja torstaisin Tapulilla, Eurajoen keskustassa klo 13-16.

Kerhoon ilmoittautuminen eskareille, eka- ja tokaluokkalaisille

Ilmoittaudu mukaan Eurajoen seurakunnan iltapäiväkerhoon Tapulille ti+to TAI Luvian Kanttorilaan ma-ke klo 13-16.

Kerho eskareille, eka- ja tokaluokkalaisille (vuosina 2013, 2014 ja 2015 syntyneet)

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan syksyllä 2021 alkavaan eskarilaisten, eka- ja tokaluokkalaisten kerhoon. Ilmoittautuminen tapahtuu huhtikuun 2021 aikana. Myöhemminkin voit kysellä paikkoja. Ilmoittautuminen on sitova. Jos haluat perua ilmoittautumisen, ota yhteyttä varhaiskasvatuksenohjaajaan p. 044 3650054

Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 13-16 seurakuntakeskus Tapulissa ja toinen ryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 13-16 Luvian Kanttorilassa. Kerhoryhmiä vetävät seurakunnan lastenohjaajat.

Mikäli koulupäivä kestää pidempään, voi kerhoon tulla myöhemminkin. Sopikaa asiasta kerhonohjaajien kanssa.

Kerhossa ulkoillaan ja syödään eväät, joten mukaan tarvitaan ulkovaatteet ja välipalaeväät.

Kerhoon mahtuu 16 lasta ja kerho täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhomaksu on sama kuin päiväkerhossa, eli 30e/ syyskausi ja 30e/ kevätkausi, sisaralennus 15€. Seurakuntaan kuulumattomien syys- ja kevätlukukausimaksu on 60€/kausi, sisaralennus 30€.

Täytettyänne lomakkeen aukeaa uusi sivu, jossa lukee "Kiitos ilmoittautumisesta". Siitä tiedät, että ilmoittautumisesi on lähtenyt eteenpäin.

Kerhokirje ilmoittautuneille tulee elokuussa ja kerho alkaa Luvialla maanantaina 16.8.2021 ja Tapulilla tiistaina 17.8.2021.

Valitse vaihtoehto
Lapsen etu- ja sukunimi
ppkkvvvvA????
katuosoite, postinumero ja -toimipaikka