4-v. Synttärit

Seurakunnassa vietetään neljävuotissynttäreitä huhti-toukokuun vaihteessa. Synttärikutsut lähetetään kotiin kaikille seurakunnan kuluvana vuonna neljä vuotta täyttäville jäsenille. Synttäreille on tervetullut koko perhe. Juhliin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta osaamme varata synttäriherkkuja ja paketteja riittävästi.

Vuonna 2020 juhlimme 4-vuotissynttäreitä poikkeuksellisesti loppuvuodesta, 4.12. Kutsut juhliin on postitettu 4-vuotiaille. (Ilmoittautuminen viimeistään 27.11.) Ilmoittautuneet 4-vuotiaat perheineen pääsevät omaan VIP-juhla-aitioonsa Pekka Laukkarinen -trion Joulun Tähti -konserttiin.

Huom! Konsertti toteutetaan vallitsevan koronatilanteen takia striimattuna Eurajoen kirkosta. Live-striimaus klo 17.00. täällä. Konsertti jää viikon ajaksi katsottavaksi kanavalle.
Tervetuloa etänä mukaan!

eri värisiä ilmapalloja
keväinen puu, jossa värikkäitä ilmapalloja