Next Level

Next Level -toiminta tarjoaa tekemistä isoskoulutuksen suorittaneille sekä yli 18-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Next Level pitää sisällään yhteisiä projekteja, juttelua, yhteyttä, vapaaehtoistyötä ja urheilua sanomaa unohtamatta.

Next Level-tapaamisiin ei tarvitse sitoutua, olet tervetullut tutustumaan! Tavoitteenamme on järjestää nuoria aikuisia innostavaa toimintaa, sekä luoda heille oma yhteisö seurakuntaan. Tapaamiset ovat rentoja, tutustumiselle ja vapaalle juttelulle on paljon tilaa. Jokaisessa illassa on yhteistä keskustelua valitun teeman äärellä.

Syksyn ensimmäinen Next Level -tapaaminen 4.9. Luodolla

Syksyn 2021 Next Level -toiminta starttaa nuortenleirillä 4.9. klo 15.30 alkaen
Luvassa yhteistä olemista ja Next Level-toiminnan ideoimista, saunomista sekä yllätyksiä ;)
Ilmoittautumiset Illille ida.kaikkonen@evl.fi Voit tulla vain Next-level-iltapäivään tai koko leiriksi mukaan!
Ilmoittaudu viimeistään 31.8.
Tapahtuma on maksuton.

Ilmoita seuraavat tiedot:
1. Nimi
2. Ikä
3. Että tulet mukaan Next Level -tapaamiseen
4. Ruoka-aineallergiat (myös laktoosi!)
5. Muut sairaudet/muuta, mitä pitäisi leirin ohjaajien tietää
6. Osallistutko leirille koko ajaksi (pe-su) vai vaan osaksi aikaa

Salibandya Luvialla - tauolla

Nuorten aikuisten salibandy keskiviikkoisin klo 21-22 Luvian yhtenäiskoulun salissa. Vuoro on yhteistyössä Porin seurakuntayhtymän kanssa.
Lisätietoa: Jussi Kärmeranta 0400 309 853

Speciaalit:

Tilkkuprojekti! Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

Olet lämpimästi tervetullut myös nuortenmessuihin Syksyn 2021 nuortenmessujen ajankohdat julkaistaan myöhemmin.

Voit liittyä Next Levelin omaan WhatsApp-ryhmään. Ota yhteyttä Ida Kaikkoseen! p. 044 353 7309

Kerro omia ideoitasi Next Level -toimintaan! :)

Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2