Next Level

Huom! Koronan takia kokoava toiminta on AVI:n antamien ohjeiden mukaan osittain tauolla ainakin 31.1. asti. Jatkosta tiedotamme heti kun saamme lisäohjeita.

Next Level -toiminta tarjoaa tekemistä isoskoulutuksen suorittaneille sekä yli 18-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Next Level pitää sisällään yhteisiä projekteja, juttelua, yhteyttä, vapaaehtoistyötä ja urheilua sanomaa unohtamatta.

Next Level-tapaamisiin ei tarvitse sitoutua, olet tervetullut tutustumaan! Tavoitteenamme on järjestää nuoria aikuisia innostavaa toimintaa, sekä luoda heille oma yhteisö seurakuntaan. Tapaamiset ovat rentoja, tutustumiselle ja vapaalle juttelulle on paljon tilaa. Jokaisessa illassa on yhteistä keskustelua valitun teeman äärellä.

Salibandya Luvialla - tauolla

Nuorten aikuisten salibandy keskiviikkoisin klo 21-22 Luvian yhtenäiskoulun salissa. Vuoro on yhteistyössä Porin seurakuntayhtymän kanssa.
Lisätietoa: Jussi Kärmeranta 0400 309 853

Yhdessä-illat

Tervetuloa kasvamaan yhdessä uskossa!

Nuorekkaat Yhdessä-illat on tarkoitettu kaiken ikäisille. Illoissa keskustelemme yhdessä Raamatusta, pohdimme kristittyjen elämää ja vahvistumme rukouksesta ja toistemme kokemuksista.

Vuoden ensimmäinen Yhdessä-ilta on 15.1. klo 18 Tapulin salissa. Mukaan mahtuu 20 henkilöä. Tervetuloa!

Illan isäntinä Samuli Kaikkonen ja Esko Mäkinen

Speciaalit:

Tilkkuprojekti! Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

Olet lämpimästi tervetullut myös nuortenmessuihin 10.2., 15.4. ja 26.5.(mikäli koronan puitteissa pystytään järjestämään) Lisätietoa tapahtumissa!

Voit liittyä Next Levelin omaan WhatsApp-ryhmään. Ota yhteyttä Ida Kaikkoseen! p. 044 353 7309

Kerro omia ideoitasi Next Level -toimintaan! :)

Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2