Eurajoen seurakunnan nuorisotyö on suunnattu 13–23-vuotiaille.

Nuoria aikuisia kutsumme Next Level -toimintaan.

Nuortenillat

Huom!
Nuortenillat etänä instagramissa tililtä @eukisrk keskiviikkoisin klo 17.00 1.-28.3.

Nuortenillat jatkuvat joka viikko sekä Luvian että Eurajoen päässä. Nuorteniltaan mahtuu maksimissaan 20 nuorta. Käytämme maskeja ja noudatamme turvavälejä!

• keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa klo 18-21
  • torstaisin vanhassa kanttorilassa klo 18-21

Poikkeukset:

• Nuortenillat etänä Instagramissa välillä 1.-28.3.
  • Kiirastorstaina 1.4. ei ole nuorteniltaa
  • Helatorstaina 13.5. ei ole nuorteniltaa
  • Nuortenmessupäivinä (10.2., 15.4. ja 26.5.) nuortenilta alkaa kirkossa nuortenmessulla, jonka jälkeen jatketaan iltaa nuorisotilassa

Isoskoulutukset

löytyvät omalta sivultaan

Nuortenmessut

• Keskiviikkona 10.2. Taideriparin nuortenmessu Eurajoen kirkossa (koronan takia tilaisuus on suljettu ja mukaan saa tulla vain Taideriparin leiriläiset ja isoset)
  • Torstaina 15.4. nuortenmessu Luvian kirkossa
  • Keskiviikkona 26.5. nuortenmessu Eurajoen kirkossa

Nuortenleiri

Kevään nuortenleiri on suunniteltu pidettäväksi 23.-25.4.
Lisätietoa myöhemmin!

Tilkkuprojekti! Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

Meidät tavoittaa Instagramissa, sähköpostilla, whats appilla ja perinteisesti puhelimitse. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Nuorisotyönohjaaja, vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja
Eurajoen seurakunta