Toivoa naisille -ilta

Paikka selviää myöhemmin.

Rukousta maailman kärsivien naisten puolesta. Keskustelua Raamatun valossa aiheesta "toivo".

Kaikille avoimissa Toivoa naisille -illoissa luetaan Raamattua ja keskustellaan syksyn aikana aiheista usko, toivo ja rakkaus. Rukoushetkessä rukoillaan Toivoa naisille -rukouskalenterin rukousaiheiden puolesta. Toivoa naisille -työ on Medialähetys Sanansaattajan tekemää lähetystyötä. Se on myös yksi seurakuntamme nimikkokohteista, eli lähetystyötä, jota meidän seurakunnassa erityisesti tuetaan. Tervetuloa mukaan! Toivoa naisille -illoissa sinua odottavat Korkeakosken Jenni, Lehtosen Arja ja Lehdon Maarit.

Kuivalahden rukoushuone

Lähetyksen neulepiiri

Tehdään käsitöitä lähetystyön hyväksi, nautitaan yhdessäolosta, hiljennytään hartauteen ja kahvitellaan yhdessä.

Käenpesäntie 228 a

Miestenpiiri