Rippikouluun ilmoittautuminen

 

Eurajoen seurakunnan rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki elo-syyskuussa 2024

Vuoden 2025 rippikouluihin ilmoittautuminen 
Linkki tulee elo-syyskuussa tähän.

Mikäli käyt rippikoulusi jossain muualla, haluat siirtää rippikoulua vuodella eteenpäin tai et halua tulla ollenkaan rippikouluun, täytä vaihtoehtoinen ilmoittautumislomake. Linkki tulee tähän.

Valmistaudu etukäteen!

Vuoden 2025 ripareiden ajankohdat löytyy täältä

Ilmoittautumiskirje lähetetään koteihin, mutta voit lukea kirjeen myös sähköisesti. Sähköinen kirje tulee ladattavaksi tähän.
Voit etukäteen tutustua vuoden 2024 sähköiseen kirjeeseen tästä.

Valitse useita ryhmiä, joihin ilmoittaudut ja varmista, että sinulla on huoltajiesi tiedot käsillä ilmoittautumishetkellä.

Ilmoittautumislomakkeeseen täytät:

 • Ryhmätoiveesi (vähintään 3 kpl)
 • Omat tietosi
 • Huoltajiesi tiedot

Lisätietoa rippikoulust nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoselta ida.kaikkonen@evl.fi

Kaverikoodi

Kaverikoodi kuuluu sähköiseen ilmoittautumiseen. Kaverikoodin avulla näemme, että haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään. Valmistaudu kuitenkin siihen, ettette ehkä yhdessä mahdu ykkösvaihtoehtoryhmäänne!

Valitettavasti emme voi taata isojen kaveriporukoiden mahtumista samalle leirille. Kaverikoodin voi antaa enintään kahdelle kaverille. Mikäli kaveriporukka on isompi, sopikaa, ketkä käyttävät keskenään yhteistä koodia. Jos et käytä koodia, vaan kirjoitat kaveritoiveen johonkin muuhun kenttään, emme voi taata että pääsette samalle leirille. 

Näin käytät kaverikoodia:

 1. Sovi kaverisi kanssa mille leireille haette ja missä järjestyksessä. Ensin ilmoittautunut valitsee leirit molemmille.
 2. Ilmoittaudu rippikouluun sähköisen järjestelmän kautta.
 3. Kun olet lähettänyt ilmoittautumiskaavakkeesi, ruudulle ilmestyy kaverikoodi. 
 4. Anna kaverikoodi kaverillesi. Huom! Voit antaa kaverikoodin enintään kahdelle ystävällesi. (Jos kaveriporukkanne on suurempi, sopikaa, ketkä käyttävät yhteisen koodin. Emme voi taata, että iso kaveriporukka mahtuu kokonaan samalle leirille.)
 5. Kaverisi ilmoittautuu rippikouluun sähköisen järjestelmän kautta ja syöttää kaverikoodin heti ilmoittautumislomakkeen alussa. Ryhmätoiveenne ovat nyt automaattisesti samat, niitä ei voi enää muuttaa.
 6. Pyrimme siihen, että pääsette kaverin kanssa samaan ryhmään (mutta se ei ehkä ole ryhmätoiveidenne ykkösvaihtoehto!).
 7. Vietätte kaverisi kanssa yhdessä riparin.

  Huom! Jos syötät kaverikoodin lomakkeen alussa, et saa omaa kaverikoodia. Voit joko antaa tai vastaanottaa kaverikoodin, et molempia.

  Sähköinen lomake ei ymmärrä lisätieto-kenttään laitettuja kaveritoiveita. Mikäli haluat varmasti kaverin kanssa samalle leirille, käytäthän kaverikoodia!

 

Tervetuloa mukaan rippikouluun!

Risti, sininen taivas
Raamattu, taustalla syksyn lehtiä

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Eurajoen seurakunta

Vastuualueina rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

vs. Nuorisotyönohjaaja
Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2
27100 Eurajoki

Yleensä vapailla la & su

Seurakuntapastori
Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2
27100 Eurajoki

Viikkovapaat yleensä ma-ti