Ulkoalueiden kunnossapidon kesätyö 2021

Eurajoen seurakunta hakee nuoria kuukauden pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Eurajoen ja Luvian hautausmaiden sekä kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidon tehtäviin.

Lisäksi haetaan oppaita Irjanteen kirkkoon ja Luvian kirkkoon noin kahden ja puolen kuukauden ajaksi.

Hautausmaan kausityöntekijä 2021

Eurajoen seurakunta hakee hautausmaan kausityöntekijöitä Eurajoen, Irjanteen ja Luvian hautausmaille noin kuuden kuukauden ajaksi.

Luodon kesäapu 2021

Haemme keittiöapulaisia/siivoojia Eurajoen seurakunnan leirikeskukseen noin kolmen kuukauden ajaksi 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Siistijä (2) 2021

Haemme sekä Luvialle (1.6.2021 alkaen), että Eurajoelle (1.4.2021 alkaen), kumpaankin 1 siistijä.

Nuoriso- ja rippikoulutyön kesätyöpaikat 2021

Haemme kesäteologia, nuorisotyön kesätyöntekijää sekä yövahteja koko kesäksi 2021.

Luodon leirikeskus, majoitusrakennus ulkokuva
Luodon leirikeskus, majoitusrakennus