Kerhoon ilmoittautuminen eskareille ja ekaluokkalaisille

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan syksyllä 2020 alkavaan eskarilaisten ja ekaluokkalaisten kerhoon. Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 13-16.

Kerhoon ilmoittautuminen eskareille ja ekaluokkalaisille

Ilmoittaudu mukaan Eurajoen seurakunnan iltapäiväkerhoon tiistaisin ja torstaisin klo 13-16

Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 13-16 seurakuntakeskus Tapulissa ja sitä vetävät seurakunnan lastenohjaajat.

Mikäli koulupäivä kestää pidempään, voi kerhoon tulla myöhemminkin. Sopikaa asiasta kerhon ohjaajien kanssa.

Kerhossa ulkoillaan ja syödään eväät, joten mukaan tarvitaan ulkovaatteet ja välipalaeväät.

Kerhoon mahtuu 16 lasta ja kerho täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhomaksu on sama kuin päiväkerhossa, eli 30e/ syyskausi ja 30e/ kevätkausi, sisaralennus 15€. Seurakuntaan kuulumattomien syys- ja kevätlukukausimaksu on 60€/kausi, sisaralennus 30€.

Täytettyänne lomakkeen aukeaa uusi sivu, jossa lukee "Kiitos ilmoittautumisesta". Siitä tiedät, että ilmoittautumisesi on lähtenyt eteenpäin.

Kerhokirje ilmoittautuneille tulee elokuussa ja kerho alkaa tiistaina 1.9.2020.

Lapsen etu- ja sukunimi
pp.kk.vvvv
katuosoite, postinumero ja -toimipaikka
sisarusten nimet ja syntymävuodet