K-20 - Nuoret Aikuiset

K-20 -toiminta tarjoaa nuorille aikuisille tekemistä, juttelua ja yhteyttä, sanomaa unohtamatta.

K-20 -tapaamisiin ei tarvitse sitoutua, olet tervetullut tutustumaan! Tavoitteenamme on järjestää nuoria aikuisia innostavaa toimintaa, sekä luoda heille oma yhteisö seurakuntaan. Tapaamiset ovat rentoja, tutustumiselle ja vapaalle juttelulle on paljon tilaa. Jokaisessa illassa on yhteistä keskustelua valitun teeman äärellä.

Keväästä 2018 alkaen olemme tehneet yhteistyötä Rauman seurakunnan kanssa.

Kevät 2020:

Tällä hetkellä seuraamme pandemia varotoimenpideohjeistuksia, joten loppukevään toimintojen toteutuminen on vielä todella epävarmaa.
Alempaa löytyvien linkkien kautta voit löytää kuitenkin jotakin oman hengellisen elämän tueksi myös tässä tilanteessa. Linkkejä lisätään myöhemmin.
La 18.1. klo 17: Rauman seurakuntatalolla, aiheena Raamatun pohjalta "Kristittyjen yhteys" sekä juttua siitä, millaisia kristittyjä löytyy. Yhteislähtö Tapulin parkkipaikalta klo 16.40.
La 23.2. Luodolla lähetysretriitti
Su 1.3. Tutustumisretki Tampereelle
seurakuntaan, ilmoittautumiset Varpulle
La 18.4. Kiivetään Rauman Pyhän Ristin kirkon torniin PERUTTU!!
Pe 1.5. Retki Rauman Avainseurakunnan yhteiskristilliseen vapputapahtumaan, jossa Lasse Heikkilän Missa Concordia PERUTTU!!

Voit liittyä myös K-20 What´sApp-ryhmään, ota yhteyttä Varpu Kivelään! p. 044 3650054

Kerro omia ideoitasi K-20 -toimintaan! :)

Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2