Lähetyksen neulepiiri

Lehdolla Kodisjoella, Kaljasjärventie 35

Nyt on aika nauttia kesästä ja ottaa rennosti!

Ma 11.6. Lähetyksen neulepiiri lähtee viettämään kesäpäivää Kodisjoelle. Kodisjoella kaikuu luontoäänet! Yhteislähtö Tapulin parkkipaikalta klo 11. Perillä nautimme kesästä, toistemme seurasta ja tarjoiluista. Ohjelmassa myös yhteislaulua ja hartaus. Kutoakin saa, mutta ei tarvitse! Kuunnellaan lintujen liverrystä!

Toivoa naisille -ilta

"Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." Tule mukaan toimintaan, jonka tavoitteena on, että yhä useampi nainen voisi kuulla olevansa arvokas, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.