Toivoa Naisille

Lehdolla Kodisjoella

"Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." Jer. 29:11 Tule mukaan rukoilemaan toivoa naisille, jotka luulevat, ettei heillä ole mitään arvoa. Nautitaan kauniista, kesäisistä maisemista, toistemme seurasta ja tarjoiluista. Tule sinäkin!

Kodisjoella kaikuu luontoäänet! Tervetuloa viettämään yhteistä kesäpäivää Kodisjoelle! Tehdään kävelylenkki Kaljasjärven rantaan(yhteensä 2km), auton kyydissäkin pääsee. Rukoillaan Toivoa naisille -rukouskalenterin rukousten sanoin, lauletaan, nautitaan toistemme seurasta, keittolounaasta ja kahvihetkestä. Arpajaiset. Ajo-ohjeita ja kyytiä voi kysyä Maaritilta, p. 044 3653064. Tule mukaan, vaikka et ennen olisi Toivoa naisille -tapaamisissa ollutkaan!

Kesäkuun rukouskalenteri

Eurajoen seurakunta

Seurakuntakeskus Tapulin parkkipaikka

Iltatori

Tule iltatorille viettämään yhteistä mukavaa iltaa, tapaamaan tuttuja, tekemään ostoksia ja seuraamaan ohjelmaa!

Irjanteen kirkko

Iltamusiikki Irjanteen kirkossa

Psalttamus duo esittää uutta konserttiohjelmaansa

Eurajoen kirkko