KONSERTTI "AVE MARIA"

Luvian kirkko

Konsertti "Ave Maria", Heikki Rainio; tenori ja Kalevi Kiviniemi; urut

Liput 15 € ovelta alkaen klo 18.

Osa tuotosta srk:n diakoniatyölle.

Levymyynti ennen ja jälkeen konsertin.

Kaikki maksut käteisellä.

Pyhää musiikkia kansainvälisellä tasolla "Ave Maria" -konsertissa Luvian kirkossa

Luvian kirkossa kuullaan Ave Maria -konsertti, jossa esiintyävt tenori Heikki Rainio ja urkutaiteilija Kalevi Kiviniemii - duo, joka on konsertoinut yhdessä mm. USA:ssa, Vatikaanissa sekä Pariisin Notre Damessa. Osa konsertin tuotosta menee seurakunnan diakoniatyölle.
Heikki Rainio ja Kalevi Kiviniemen yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Kotimaan lisäksi he ovat yhdessä konsertoineet mm. Japanin Osakassa, Tokion katedraalissa sekä Yokohaman Minato Mirai -konserttisalissa. Rainion johtaman Turun tuomiokirkon poikakuoron CCI:n kiertueilla taiteilijakaksikko on esiintynyt duona myös Roomassa, New Yorkissa, Washingtonissa, Pariisin Notre Damessa ja St. Clotildessa sekä viime kesänä Palman katedraalissa Espanjassa.
Kotimaassa Rainio tunnetaan myös hengellisen musiikin ja liedin tulkkina. Vuonna 2016 hän valmistui teologian maisteriksi. Heikki Rainiolle on myönnetty Director Cantus -arvonimi.
Kansainvälisten arvioiden mukaan urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi kuuluu aikamme merkittävimpiin muusikoihin. Hän on konsertoinut Euroopan lisäksi mm.  USA:ssa, Kanadassa, Japanissa, Australiassa ja Venäjällä ja julkaissut yli 160 levyä,
Kiviniemi on tehnyt yhteistyötä mm. Barbara Hendricksin, Liana Isakadzen, Moskovan sinfoniaorkesterin ja Moskovan kamariorkesterin kanssa. Vuoden sisällä Kiviniemi on konsertoinut mm.Pariisin Notre Damessa, Leipzigin Gewandhausissa, Moskovan Tsaikovski-salissa sekä Serbiassa kansainvälisellä urkufestivaalilla sekä laajalti myös kotimaassa oman 60-vuotisjuhlakiertueensa puitteissa.

Kiviniemi valittiin ensimmäisenä suomalaisena Kuukauden taiteilijaksi Japanissa vuonna 1998 Musashino Cultural Foundationin toimesta.  Vuonna 2009 hän vastaanotti maamme merkittävimmän musiikkipalkinnon, Säveltaiteen valtionpalkinnon ja vuonna 2012 hänet lyötiin ritariksi Chevalier OCM -arvonimellä. Pro Cultura Tavastica et Fennica -mitalin hän vastaanotti vuonna 2014.
Konsertissa kuullaan mm. tunnetut Bach-Gounod'n, Schubertin ja Caccinin  Ave Mariat sekä tuntemattomampia Ave Marioita ja Siionin lauluja. Myös Kalevi Kiviniemen urkusooloja on luvassa konsertin ohjelmassa.
Konsertin yhteydessä myytävänä taiteilijoiden levyjä. Kaikki maksut käteisellä..