Ilta Lauran kanssa -talk show

Mukana myös: Samu Repo, Enni Järvikangas

Tervetuloa!
Vapaa pääsy

Ilta Lauran kanssa on live talk show, joka on yhtä aikaa syvällinen ja viihteellinen. Talk show sai alkunsa joulukuussa 2008 Turun Linnateatterin teatteriravintolassa. Takana on nyt kymmeniä iltoja eri puolilla Suomea, mitä erilaisimmissa paikoissa (kahvilat, ravintolat, teatterit, kirkot, kirjastot, jopa jäähallin lava ja vankilakin on tullut tutuksi).

- Tänä syksynä tulee täyteen 10 vuotta ILK -taivalta.  Juhlistan tätä kiertueen muodossa, jonka teemana on Kosketus, kertoo Laura.  Luvialla illan vieraina ovat Jyrki Kangas, Matti Mattson ja Sakari Leppänen. Heidän kanssaan puhutaan mm. seuraavista aiheista: Koska olet tullut kosketetuksi? Minkälaisia jälkiä elämä on sinuun jättänyt? Minkälaisen jäljen sinä haluat jättää jälkeesi?

Elämänmakuisesta livemusiikista vastaa laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola, joka tunnetaan paitsi omasta soolourastaan, myös mm. Yölle, Pate Mustajärvelle sekä Suvi Teräsniskalle tekemistään hittikappaleista.

Lisätietoja:

Luvian kappeliseurakunta, Eurajoen seurakunta

ma 24.9.2018 klo 18.00 - ma 26.11.2018 klo 23.59

Yhteyden ilta

Tule mukaan meidän kaikkien yhteiseen Yhteyden iltaan!

Raamattupiiri

Raamattupiiri Tapulissa

Raamattupiiri

Tule mukaan lukemaan yhdessä Raamattua!