Tähti-nuortenleiri

la 15.12. kello 10.00 - su 16.12.

Luodon leirikeskus

Nuortenleiri 13-vuotiaille ja vanhemmille

Vuoden viimeisen nuortenleirin teemana on Tähti. Luvassa monenlaisia tähtihetkiä, seurakuntayhteyttä sekä leirimeininkiä! :)

Launtai-iltana vietämme leirillä nuorten joulujuhlaa, jossa mm. esiintymässä Juhani ja Sami Asp joulukiertueen merkeissä. Joulujuhlaan ovat tervetulleita nekin, jotka eivät voi koko viikonloppua leirillä viettää.

Leiri on tällä kertaa lauantaista sunnuntaihin, mutta halukkaat voivat ilmoittautua jo perjantaina alkaville leirietkoille.

Huom! Jostakin syystä kaikki ilmoittautumiset eivät tallennu. Ilmoittauduthan WhatsApp- tai tekstiviestillä Ennille (044-365 0055). Kiitos!

Lasten ja nuorten Oma Paikka

Nuortenilta

Nuortenillat ovat kevään ajan väistötiloissa. Lasten ja nuorten Oma Paikka on Osuuspankin alakerrassa, käynti talon takaa, Kaffe Kellarin ulko-ovesta.

Luvian seurakuntakeskus

Nuortenilta Bunkkerissa, Luvian seurakuntakeskuksen nuorisotilassa