Lähetyksen neulepiiri

Hilppa Paakkasen luona, Kaivettulantie 4 as 1

Neulepiirissä teemme käsitöitä mukavasti rupatellen, kahvittelemme ja myös hiljennymme hartauteen.

Kaikille avoin Lähetyksen neulepiiri kokoontuu yleensä seurakuntakeskus Tapulissa, mutta toisinaan myös kodeissa. Teemme villasukkia, lapasia ja muita käsitöitä myytäväksi lähetystyön hyväksi. Olemme tehneet myös nuttuja Etiopian vauvoille, villasukkia Pietarin ystävyysseurakuntalaisille, nimikkoläheteillemme ja myös kastettaville vauvoille, joulupaketteja Romanian ja Moldovian köyhille lapsille, jne. Tule sinäkin tekemään lähetystyötä omin käsin ja omilla taidoilla, tervetuloa!

Huhdan koulu, Huhdantie 282, Eurajoki

Huhdan varttuneiden kerho

Huhdan varttuneiden kerho Huhdan koululla

Seurakuntakeskus Tapuli

Toivoa naisille -ilta

Tule mukaan tärkeään työhön, jonka tavoitteena on auttaa maailman kärsiviä naisia, että he voisivat kokea olevansa arvokkaita ja rakastettuja.

Luvian kirkko

Messu Luvian kirkossa