Konsertti Luvian kirkossa 27.1. klo 15.00

Robert Tobin, huilu Jonne Grans, kitara

Robert Tobin, huilu
Jonne Grans, kitara

John Field (1782-1839): Nocturnes (sov. huilulle ja kitaralle)

Irlantilainen säveltäjä, Muzio Clementin oppilas John Field oli mm. Chopinin esikuva ja vaikutti muutenkin klassisromanttisen aikakauden musiikin kehitykseen. Hänen 18 notturnoa on hänen kuuluisin teoskokoelmansa. Field nimenomaan kehitti notturnoista (suom. yöllinen sävellys) omanlaisensa sävellyksensä, sisältäen loputtomia musiikillisia arvoituksia. Ne olvat alunperin sävelletty pianolle, mutta soveltuvat erinomaisesti muille soitinyhtyeille. Tämä sovituksemme huilulle ja kitaralle esitetään ensimmäistä kertaa maailmassa. Tulemme myös esittämään saman kokonaisuuden Irlannissa kesällä 2019.

Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5€

Huhdan koulu, Huhdantie 282, Eurajoki

Huhdan varttuneiden kerho

Huhdan varttuneiden kerho Huhdan koululla

Seurakuntakeskus Tapuli

Toivoa naisille -ilta

Tule mukaan tärkeään työhön, jonka tavoitteena on auttaa maailman kärsiviä naisia, että he voisivat kokea olevansa arvokkaita ja rakastettuja.

Eurajoen kirkko

Kuoromusiikkia kautta aikojen

Cantica saeculorum -kuoron konsertti. Johtaa Leelo Lipping, Solja Virta, sopraano Maria Verronen, cembalo Mehis Metsala, sello.