Sururyhmä

Sururyhmä Vanha kanttorila

Sururyhmä läheisensä menettäneillä alkaa to 7.2. kello 14.00 Vanhassa kanttorilassa (Luvian kirkkotie 16). Seuraavat kokoontumiset torstai kello 14.00; 28.2., 7.3., 28.3. sekä 4.4. Vetäjänä joka kokoontumiskerralla toimii diakoni Virpi Rönkkömäki-Mäntynen ja hänen parinaan joko johtava kappalainen Samu Repo tai perhetyöntekijä Eija Helander. Ilmoittautumiset viimeistään 4.2. kello 12.00 mennessä puh. 0400-374 216 .Ryhmän minimikoko 4 osallistujaa.

Sururyhmistä tukea

Sururyhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet menettänyt läheisesi hiljattain tai viime vuosien aikana. Niissä voi keskustella ja kuunnella, jakaa ajatuksiaan tai olla vain hiljaa. Ryhmissä on mukana seurakunnan työntekijöitä.

Surutyö on usein kovaa ja raskasta työtä. Siksi siinä tarvitaan myös toisia; läheisiä, ystäviä, toisia samoin kokeneita sekä ammattiauttajia.

Usein sururyhmän vetäjät keskustelevat mukaan haluavien kanssa ennen ryhmän ensimmäistä kokoontumista, ja siksi ilmoittautuminen on tärkeää.

Sururyhmä on kiinteä ryhmä, johon liitytään ensimmäisellä kerralla ja kuulutaan koko ryhmän keston ajan.

Sururyhmän minimikoko on 4 osallistujaa.

Huhdan koulu, Huhdantie 282, Eurajoki

Huhdan varttuneiden kerho

Huhdan varttuneiden kerho Huhdan koululla

Seurakuntakeskus Tapuli

Toivoa naisille -ilta

Tule mukaan tärkeään työhön, jonka tavoitteena on auttaa maailman kärsiviä naisia, että he voisivat kokea olevansa arvokkaita ja rakastettuja.

Luvian kirkko

Messu Luvian kirkossa