Tunnelmallinen kevätkonsertti

Tunnelmallinen kevätkonsertti Eurajoen kirkko

Seeli Toivio, sello ja laulu sekä Maria Verronen, urut ja piano J. S. Bachin sellosarjoja, sekä lauluja ja pianomusiikkia: Järnefeltin kehtolaulu, Taalainmaan virsi, Stabat Mater ym.

Tunnelmallisessa kevätkonsertissa sellisti-laulaja Seeli Toivio ja urkuri Maria Verronen esittävät mm. JS Bachin, Pergolesin, Rautavaaran, Järnefeltin ja Lindbergin musiikkia. Toivio on lahtelainen monipuolinen, kansainvälinen muusikko, joka soittaa yli 200-vuotiaalla sellollaan mm. JS Bachin sellosarjoja ja laulaa mm. Pergorlesin Stabat Materista kauniit aariat ja Lindbergin Vanhan virren Taalainmaalta. Hän myös kertoo sellostaan konsertissa. Maria Verronen esittää mm. Einojuhani Rautavaaran "Ikoneista" mm. Pyhät naiset haudalla. Tervetuloa kevätkonserttiin! Ohjelmamaksu 10 e. Myynnissä on Seeli Toivion useita cd-levyjä, uusimpana mm. JS Bachin kaikki 6 sellosarjaa tuplalevyllä. Niitä ei saa kenenkään toisen suomalaisen sellistin soittamina.

Luvian hautausmaan kappeli

Kappelin virsi-ilta