Yhdessä-ilta

Yhdessä-ilta Seurakuntakeskus Tapuli

Kasvetaan uskossa yhdessä

Vietätkö hengellistä hiljaiseloa? Kaipaisitko kristityn elämääsi lisää virtaa? Tuntuuko, että rukouselämäsi on vaisua?

Yhdessä-iltojen tavoitteena on tarjota jokaiselle etsivälle ja kyselevälle kristitylle hengellisen tukiverkoston, jossa yhdessä toisten kanssa Raamattua tutkien ja rukoillen voisimme saada virkistystä ja uutta intoa hengelliseen elämäämme.

Yhdessä-illat koostuvat Raamatun tutkimisesta, lauluista ja rukouksesta. Jokaiseen osa-alueeseen pääset itse vaikuttamaan tuomalla niihin itsesi ja omat kokemuksesi sekä kuulemaan ja kokemaan, mitä muut ovat elämässään kohdanneet. Visio on, että yhdessä voisimme juurtua enemmän Raamattuun. Missio on, että sinä nouset ylös tuoliltasi ja tulet iltaan sellaisena kuin olet – hiljaisena, syrjään vetäytyvänä, kyselevänä, toimeliaana, arkana, puheliaana.

Lastenhoito järjestetty!

pe 15.11.2019 klo 15.00 - su 17.11.2019 klo 23.59

Gatorade center & Turun messukeskus

Maata näkyvissä -festarit

Pohjoismaiden suurimmat nuorten gospelmusiikkifestarit

Eurajoen kirkko

messu

Messu Eurajoen kirkossa

Luvian seurakuntakeskus

Tuomasmessu

Tule mukaan erilaiseen ehtoollisjumalanpalvelukseen, jonka toteuttamisessa on mukana useita seurakuntalaisia ja jossa lauletaan Viisikielinen-laulukirjan hyviä hengellisiä lauluja.