Tuomasmessu

Luvian seurakuntakeskus

Tule mukaan erilaiseen ehtoollisjumalanpalvelukseen, jonka toteuttamisessa on mukana useita seurakuntalaisia ja jossa lauletaan Viisikielinen-laulukirjan hyviä hengellisiä lauluja.

Tuomasmessuun on jokainen tervetullut, vauvasta vaariin! Voit hiljentyä rauhassa omalla paikallasi, tai lähteä liikkeelle hiljentymään ja mietiskelemään rukousalttarin sanomaa, tai mennä rukoilemaan tai siunattavaksi alttarille. Voit myös kirjoittaa rukousaiheesi lapulle, niin asiasi puolesta rukoillaan messussa, ja myös sen jälkeen. Voit myös laulaa koskettavia hengellisiä lauluja esilauluryhmän johdolla. Tuomasmessun jälkeen vielä kahvitellaan yhdessä, hyvässä seurassa. Tule sinäkin mukaan yhteiseen tuomasmessuun!

Luvian kirkko

Kuivalahden rukoushuone

Palavan Sydämen Raamattupäivä

Outi Cappelin syvällistä raamattuopetusta teemalla "Pyhien seurakunta"