Diakoniaompeluseura

Diakoniaompeluseura Luvian seurakuntakeskus

Diakoniaompeluseura Luvian seurakuntakeskuksessa

Diakoniaompeluseuraan voit tulla käsityön kanssa tai ilman, lankoja saatavana diakoniatyöntekijältä. Käsityöt annamme lahjoituksina diakoniatyön asiakkaille. Voit tehdä käsitöitä myös omaan käyttöösi.
Eurajoen seurakunnassa kastetulle lapselle lahjoitettavat kastesukat ovat diakoniaompeluseuralaisten neulomia.
Kudomme vauvojen sukkia ja peitteitä Satakunnan keskussairaalan lapsivuodeosastolle.

ti 12.11. klo 13.00

Srk-keskus Tapuli tai jonkun piiriläisen koti, tarkista paikka Satakunnan Viikko -lehden srk-tiedoista!

Kirkonkylän lähetyspiiri

Lähetyspiirissä kuullaan terveisiä lähetystyöntekijöiltä, hiljennytään hartauteen, lauletaan yhdessä ja kahvitellaan.

Luvian seurakuntakeskus

Avoin kahvila omaishoitajille ja kaikille omaishoidosta kiinnostuneille

Luvian seurakuntakeskus

Tuomasmessu

Tule mukaan erilaiseen ehtoollisjumalanpalvelukseen, jonka toteuttamisessa on mukana useita seurakuntalaisia ja jossa lauletaan Viisikielinen-laulukirjan hyviä hengellisiä lauluja.