Seurakuntailta Luvialla

Seurakuntailta Luvialla Luvian seurakuntakeskus

Lauletaan yhdessä hengellisiä lauluja kappeliseurakunnan kuoron ja Markku-kanttorin kanssa, mukana Hanna Lindberg Kylväjästä

Kaikille avoin Seurakuntailta, lauletaan kappeliseurakunnan kuoron ja kanttori Markku Haaviston kanssa toivelauluja Viisikielinen-laulukirjasta. Mukana illassa ovat Lähetysyhdistys Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg ja lähetyssihteeri Maarit Lehto. Arpajaisten ja kahvirahan tuotto Risto ja Marja Liedenpohjan tekemälle lähetystyölle Ukrainassa Odessassa.

Tervetuloa!

Eurajoen seurakunta

Kuivalahden rukoushuone

Lähetyksen neulepiiri

LÄHETYKSEN NEULEPIIRI PERUTTU! Mutta tervetuloa mukaan 10.12! Silloin olemme koolla jouluisissa merkeissä Helen Uusi-Uolan luona.

Lasten ja nuorten Oma Paikka

Nuortenilta

Tervetuloa nuorten olohuoneeseen!

Seurakuntakeskus Tapuli

Seurakuntailta lähetyksen merkeissä

Maija-Leena Seppälä tuo terveisiä Nepalin matkaltaan kuvin ja sanoin. Yhteislaulua, kahvit ja arpajaiset.