Kirkonkylän lähetyspiiri

ti 12.11. kello 13.00

Srk-keskus Tapuli tai jonkun piiriläisen koti, tarkista paikka Satakunnan Viikko -lehden srk-tiedoista!

Lähetyspiirissä kuullaan terveisiä lähetystyöntekijöiltä, hiljennytään hartauteen, lauletaan yhdessä ja kahvitellaan.

Kaikille avoimessa lähetyspiirissä kuullaan lähetystyön terveisiä oman seurakunnan nimikkoläheteiltä ja eri lähetysjärjestöiltä. Piirissä kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Mukana on joka toinen kerta lähetyksen vastuupappi Asko Riihimäki ja joka toinen kerta lähetyssihteeri Maarit Lehto. Paikkana on joko srk-keskus Tapuli tai jonkun piiriläisen koti, joten paikan kannattaa varmistaa Satakunnan Viikko -lehden srk-tiedoista. Tervetuloa mukaan!

Luvian kirkko

Messu Luvian kirkossa

Messu Luvian kirkossa, Omaishoitajien valtakunnallinen kirkkopyhä

Eurajoen kirkko

messu

messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

Kuivalahden rukoushuone

Kuivalahden lähetyspiiri

Kuullaan terveisiä lähetystyöntekijöiltä, hiljennytään hartauteen, lauletaan yhdessä ja kahvitellaan.