Tuomasmessu

Luvian seurakuntakeskus

Tule mukaan erilaiseen ehtoollisjumalanpalvelukseen, jonka toteuttamisessa on mukana useita seurakuntalaisia ja jossa lauletaan Viisikielinen-laulukirjan hyviä hengellisiä lauluja.

Tuomasmessuun on jokainen tervetullut, vauvasta vaariin! Voit hiljentyä rauhassa omalla paikallasi, tai lähteä liikkeelle hiljentymään ja mietiskelemään rukousalttarin sanomaa, tai mennä rukoilemaan tai siunattavaksi alttarille. Voit myös kirjoittaa rukousaiheesi lapulle, niin asiasi puolesta rukoillaan messussa, ja myös sen jälkeen. Voit myös laulaa koskettavia hengellisiä lauluja esilauluryhmän johdolla. Tuomasmessun jälkeen vielä kahvitellaan yhdessä, hyvässä seurassa. Tule sinäkin mukaan yhteiseen tuomasmessuun!

Samu Repo, Markku Haavisto, Maarit Lehto

Lapsille pyhäkoulu saarnan aikana nuorisotila Bunkkerissa.

Luodon leirikeskus

Nuorten syysloman avajaiset

Aloitetaan syysoma yhdessä Luodolla!

Luodon leirikeskus , Leirikeskuksen saunan takkahuone

K-20 - Nuoret Aikuiset

Aiheena Tanssi Raamatussa. Mahdollisuus liikkua ja saunoa.

Luvian kirkko

Vanhan käsikirjan mukainen jumalanpalvelus Luvian kirkossa