Koko Kansan Adventti

Koko Kansan Adventti Seurakuntakeskus Tapuli

1. Adventin messu Eurajoen kirkossa, messun jälkeen jouluinen ruokailu ja iloista ohjelmaa seurakuntakeskus Tapulissa.

Tule mukaan Eurajoen kirkon klo 10:n messuun laulamaan Hoosiannaa ja iloitsemaan adventista! Saarnan aikana pyhäkoulu sakastissa. Tapulissa tarjolla hyvää ruokaa(vapaaehtoinen ruokamaksu) ja hyvää seuraa. Ruokailun jälkeen laulamme lauluja eri puolilta maailmaa ja seuraamme leikkimielistä lähetysaiheista "Valehtelijoiden klubia", lopuksi juomme hyvät kahvit jouluisen leivonnaisen kera. Myytävänä käsitöitä, vaikka joululahjaksi, sekä arpoja. Tilaisuuden tuotto menee lähetystyön hyväksi. Tervetuloa juhlimaan yhdessä adventtia!

Kuivalahden rukoushuone

Kauneimmat joululaulut

Lapijoen nuorisotalo

Perhekerho

Eurajoen seurakunnan avoin perhekerho Lapijoen nuorisotalolla (Taipaleentie 13).

Luvian seurakuntakeskus

Nuortenilta