Koko Kansan Adventti

Koko Kansan Adventti Seurakuntakeskus Tapuli

1. Adventin messu Eurajoen kirkossa, messun jälkeen jouluinen ruokailu ja iloista ohjelmaa seurakuntakeskus Tapulissa.

Tule mukaan Eurajoen kirkon klo 10:n messuun laulamaan Hoosiannaa ja iloitsemaan adventista! Saarnan aikana pyhäkoulu sakastissa. Tapulissa tarjolla hyvää ruokaa(vapaaehtoinen ruokamaksu) ja hyvää seuraa. Ruokailun jälkeen laulamme lauluja eri puolilta maailmaa ja seuraamme leikkimielistä lähetysaiheista "Valehtelijoiden klubia", lopuksi juomme hyvät kahvit jouluisen leivonnaisen kera. Myytävänä käsitöitä, vaikka joululahjaksi, sekä arpoja. Tilaisuuden tuotto menee lähetystyön hyväksi. Tervetuloa juhlimaan yhdessä adventtia!

Nuortenilta

Tervetuloa nuorten olohuoneeseen!

Seurakuntailta

Tietoa lähetyslentäjien työstä, hartaus, lauletaan yhdessä Lapid-lauluryhmäläisten toivelauluja.

Seurakuntakeskus Tapuli

Tervetuloa mukaan seurakunnan avoimeen perhekerhoon!