Sydänten joulu -konsertti

Sydänten joulu -konsertti Eurajoen kirkko

Joel Hallikainen & 25-henkinen Vox Humana kuoro

SYDÄNTEN JOULU - Joel Hallikainen & 25-henkinen Vox Humana kuoro - Joulukonsertti Eurajoen kirkossa ti 3.12 klo 19.00
Liput 20 euroa, tuntia ennen konsertin alkua kirkon ovelta.

Joel Hallikaisen pian 40-v jatkuneeseen uraan mahtuu huikeat menestykset televisiossa ja konserttilavoilla. Joelin suuren suosion saavuttaneet Joulukonsertit ovatkin vuoden odotettu konserttitapahtuma. Tänä jouluna Joel saa rinnalleen 25-henkisen Vox Humana –kamarikuoron.

Keski-Porin seurakunnan kamarikuoro Vox Humana on perustettu v.2007 Kuoron ohjelmistoon kuuluu sekä isompia kirkollisia teoksia että myös lukuisia pienempiä lauluja, joita esitetään Keski-Porin kirkon jumalanpalveluksissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa. Kuoron johtajana on vuodesta 2011 toiminut kanttori Guido Kriik. Kuoro toimii hyvin aktiivisesti, konsertoi usein ja järjestää konserttimatkoja Suomessa sekä myös ulkomaille. Kuoro on esiintynyt Ruotsissa, Saksassa, Tsekissä, Unkarissa, Virossa sekä Italiassa. Ystävyyskuoro-toimintaa harrastetaan Rauman seurakunnan Franciscus-kuoron,Tallinnan Tuomiokirkon kamarikuoron sekäTarton Maarjan seurakunnan kuoron kanssa.

Eurajoen kirkko

Joululaulukuoro

Joululaulukuoro starttaa taas!

Seurakuntakeskus Tapuli

Koko Kansan Adventti

1. Adventin messu Eurajoen kirkossa, messun jälkeen jouluinen ruokailu ja iloista ohjelmaa seurakuntakeskus Tapulissa.

Luvian kirkko