Toivoa naisille -ilta

Paikka selviää myöhemmin.

Rukousta maailman kärsivien naisten puolesta. Keskustelua Raamatun valossa aiheesta "rakkaus".

Kaikille avoimissa Toivoa naisille -illoissa luetaan Raamattua ja keskustellaan syksyn aikana aiheista usko, toivo ja rakkaus. Rukoushetkessä rukoillaan Toivoa naisille -rukouskalenterin rukousaiheiden puolesta. Toivoa naisille -työ on Medialähetys Sanansaattajan tekemää lähetystyötä. Se on myös yksi seurakuntamme nimikkokohteista, eli lähetystyötä, jota meidän seurakunnassa erityisesti tuetaan. Tervetuloa mukaan! Toivoa naisille -illoissa sinua odottavat Korkeakosken Jenni, Lehtosen Arja ja Lehdon Maarit.

Luvian kirkko

Messu Luvian kirkossa

Messu Luvian kirkossa, Omaishoitajien valtakunnallinen kirkkopyhä

Eurajoen kirkko

messu

messu eli ehtoollisjumalanpalvelus

Kuivalahden rukoushuone

Kuivalahden lähetyspiiri

Kuullaan terveisiä lähetystyöntekijöiltä, hiljennytään hartauteen, lauletaan yhdessä ja kahvitellaan.