Eläkeläistenkerhon joulujuhla Luvian srk-keskuksessa

Luvian kappeliseurakunta

Luvian Eläkeläisternkerho

Sururyhmä

Sururyhmät Seurakunnissa järjestetään läheisensä menettäneille sururyhmiä. Ryhmä on suljettu vertaistukiryhmä, jossa saat jakaa muiden läheisensä menettäneiden tuella omia tunteitasi ja ajatuksiasi. Ryhmässä on lupa surra, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut muutama kuukausi ennen kuin ilmoittaudut ryhmään.