Yhdessä-ilta

Yhdessä-ilta Seurakuntakeskus Tapuli

Kasvetaan uskossa yhdessä

Vietätkö hengellistä hiljaiseloa? Kaipaisitko kristityn elämääsi lisää virtaa? Tuntuuko, että rukouselämäsi on vaisua?

Yhdessä-iltojen tavoitteena on tarjota jokaiselle etsivälle ja kyselevälle kristitylle hengellisen tukiverkoston, jossa yhdessä toisten kanssa Raamattua tutkien ja rukoillen voisimme saada virkistystä ja uutta intoa hengelliseen elämäämme.

Yhdessä-illat koostuvat Raamatun tutkimisesta, lauluista ja rukouksesta. Jokaiseen osa-alueeseen pääset itse vaikuttamaan tuomalla niihin itsesi ja omat kokemuksesi sekä kuulemaan ja kokemaan, mitä muut ovat elämässään kohdanneet. Visio on, että yhdessä voisimme juurtua enemmän Raamattuun. Missio on, että sinä nouset ylös tuoliltasi ja tulet iltaan sellaisena kuin olet – hiljaisena, syrjään vetäytyvänä, kyselevänä, toimeliaana, arkana, puheliaana.

Lapijoen nuorisotalo

Perhekerho

Eurajoen seurakunnan avoin perhekerho Lapijoen nuorisotalolla (Taipaleentie 13).

Luvian seurakuntakeskus

Nuortenilta