Sururyhmä

Sururyhmä Vanha kanttorila

Sururyhmät Seurakunnissa järjestetään läheisensä menettäneille sururyhmiä. Ryhmä on suljettu vertaistukiryhmä, jossa saat jakaa muiden läheisensä menettäneiden tuella omia tunteitasi ja ajatuksiasi. Ryhmässä on lupa surra, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut muutama kuukausi ennen kuin ilmoittaudut ryhmään.

Kevään 2020 sururyhmä aloittaa kokoontumiset Vanhassa kanttorilassa torstaina 6.2.2020 kello 18-19.30.
Sururyhmä tarjoaa mahdollisuuden käsitellä luottamuksellisesti lähiomaisen kuoleman herättämiä ajatuksia ja tunteita, sekä antaa tukea muuttuneessa elämäntilanteessa.
Suosittelemme, että läheisen kuolemasta on kulunut aikaa noin kolme kuukautta.
Ryhmä kokoontuu noin kahden viikon välein 5 kertaa, ja siihen voidaan ottaa 8 henkilöä, toteutuakseen ryhmässä on oltava vähintään 4 henkilöä.
Ryhmässä ovat mukana johtava kappalainen Samu Repo ja diakoniatyöntekijä Virpi Rönkkömäki-Mäntynen.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Virpille p.0400-374 216; 31.1.2020 mennessä.

Eurajoen seurakunta

Seurakuntakeskus Tapuli

Seurakuntailta

Tietoa lähetyslentäjien työstä, hartaus, lauletaan yhdessä Lapid-lauluryhmäläisten toivelauluja.

Seurakuntakeskus Tapuli

Kultaisen iän kerho