Kaikille avoin Lähetyksen leiripäivä

ke 26.8. kello 11.00 - 16.00
Kuva Luodon leirikeskuksesta, merimaisema
Luodon leirikeskus

Tule mukaan virkistymään yhdessä toisten kanssa nauttien kauniista luonnosta, hyvästä ohjelmasta ja herkutteluhetkistä!

Lähetyksen leiripäivän ohjelmassa on lipunnosto, kahvihetki, kirkkoherran hartaus, lähetystyön terveisiä, musiikkia, aikaa ulkoiluun ja yhdessäoloon, makkaraa ja lettuja nuotiolla, uintia, saunomista ja lipunlasku. Unohdetaan tarkat aikataulut ja vietetään yhdessä rauhallinen, rentouttava päivä.

Seurakunnan työntekijöistä paikalla on lähetystyön vastuupappi Asko, Maarit-lähetyssihteeri, Markku-kanttori ja Juulia keittää meille hyvät kahvit.

Leiripäivään on jokainen tervetullut ja se on ilmainen. Tehdään yhdessä päivästä myös turvallinen eli tullaan paikalle vain terveenä, muistetaan turvavälit ja hyvä käsihygienia.

Nähdään Luodolla!