Syntisen virret- yhteislaulutilaisuus

ke 20.10. kello 17.30 - 19.00
yhteislaulutilaisuus
Eurajoen kirkko

Tule laulamaan kanssamme Syntisen virsiä!

Koskettavimmista iskelmistä virsistä kauneimpiin. Yhteislauluja elämän käännekohtiin ja juhlapyhiin, kuten ristiäisiin, häihin, hautajaisiin ja jouluun.

Virret herättävät meissä tunteita. Niihin liittyy muistoja, jotka ovat joskus kauniita ja riemukkaita, toisinaan alakuloisia, ahdistaviakin.

Ihminen voi joskus kokea iskelmäsanoituksen tavoittavan virttä paremmin sen tunteen, minkä suuri suru tai valtava onni meissä kirvoittaa.

Pastori Jaakko Heinimäen kokoamassa Syntisen virsikirjassa on runsaasti perinteiselle virsikirjalle vieraita lauluja, mutta myös virsistä parhaimmat.

Illassa mukana;Markku Haavisto, Luvian kappeliseurakunnan kuorolaisia, Markku Make Tommila, Ilona Koivisto, Nina Rosenqvist, Virpi Rönkkömäki-Mäntynen, Diakonian tukiryhmä

Aloitamme yhteisillä kirkkokahveilla kello 17.30 Eurajoen kirkossa ja kello 18.00 alamme veisaamaan!

Tilaisuudessa kerätään kolehti oman seurakunnan diakoniatyölle.

Luvian kirkkotie 16
29100 Luvia