Lähetyskahvila

ke 11.5. klo 16.00 – 18.00
Seurakuntaillan ja Lähetyskahvilan mainos

Seurakuntakeskus Tapuli

Poikkea kahville yksin tai ystävän kanssa! Juttuseurana myös nimikkolähettimme Sari-Johanna Kuittilo ja lähetyssihteeri Maarit Lehto.

Tarjolla raparperipiirakkaa kevään ensimmäisistä raparpereista ja savulohipiirakkaa. Kala-allergisille tai jos et tykkää kalasta, voileipiä. Kaikki on laktoositonta. Tarjolla on myös gluteenitonta raparperipiirakkaa ja suolaista tarjottavaa. Kahvia, teetä ja mehua. Vapaaehtoinen maksu Sari-Johannan tekemän lähetystyön hyväksi.

Sari-Johanna on ollut lähetystyössä Israelissa ja Palestiinalaisalueille jo 17 vuoden ajan. Hänen työpisteensä on Suomen Lähetysseuran ylläpitämä Felm-keskus (entinen Shalhevetjah-keskus) Jerusalemissa.

Tervetuloa Lähetyskahvilaan ja/tai klo 18 alkavaan Seurakuntailtaan, jossa Sari-Johanna kertoo työstään!

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö