Eurajoen kirkko Eurajoen kirkko

Eurajoen seurakunnassa on avoinna diakonian virka

15.9.2022 11.51

Noin 23 hengen työyhteisö ja 7400 jäsenen seurakunta tarvitsee joukkoonsa monipuolisen osaajan, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Diakoniatyöntekijöitä Eurajoen seurakunnassa on kaksi.

Eurajoki on merellinen seurakunta Rauman ja Porin välissä.

Seurakunnassa on käytössä aluetyömalli. Tämän viran sijoituspaikka on Eurajoen alue. Diakoniatyöntekijät tekevät työtä myös koko seurakunnan alueella.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Eurajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettavat hakemukset 15.10. klo 14.00 mennessä KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla eurajoen.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Virpi Rönkkömäki-Mäntynen 0400-374216 tai kirkkoherra Asko Riihimäki 044- 3650314