Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit pidetään 18.11.2018 klo 11-20 Eurajoen ja Luvian kirkoissa. Vaaleissa valitaan kirkkovaltuustoon 23 jäsentä nelivuotiskaudeksi 2019-22. Vaaleissa on äänioikeutettu 16 vuotta viimeistään vaalipäivänä täyttänyt  kirkon jäsen ja ehdokkaaksi voi asettua 18 vuotta täyttänyt konfirmoitu seurakunnan jäsen.

Ennakkoäänestys on päättynyt.

54  Salonen Mervi
55  Haapasaari Ari Olavi

Linkki vaalikoneeseen

Tervetuloa Eurajoen seurakunnan uusille kotisivuille!

15.5.2018 15.05

Sivut on julkaistu 4.6.2018. Toivomme, että löydät etsimäsi tiedot näiltä sivuilta. Ohessa on hiukan vinkkejä, mistä kannattaa aloittaa.

Säännöllistä lasten, koululaisten, nuorten ja aikuisten toimintaa löydät kohdasta Tule mukaan. Voit etsiä itseäsi kiinnostavia tapahtumia kohdasta Tapahtumat. Tapahtumia on listattuna myös eri sivuilla. Jokainen tapahtuma”laatikko” on linkki, jota klikkaamalla pääset tapahtuman omalle sivulle, jossa on lisää tietoa.

Suunnitellessasi ristiäisiä, häitä tai hautajaisia, kannattaa aloittaa kohdasta perhejuhlat. Sieltä löytyy myös tietoa vanhemman väen syntymäpäiväjuhlista ja merkkipäivämuistamisista. Jos tarvitset elämääsi apua ja tukea tai etsit tietoa diakonian toiminnasta, mene kohtaan apua ja tukea elämään. Halutessasi syvempää hengellistä sisältöä, on tutki uskoa sinun paikkasi. Sieltä löytyy monenlaisia linkkejä.

Info ja asiointi –osiosta löydät tietoa seurakunnasta, luottamuselimien sivut ja mm. tietoa virkatodistuksista ja sukuselvityksistä. Kirkolliset ilmoitukset löydät etusivun alaosasta. Kirkot ja tilat ja Hautausmaat esittelevät seurakunnan rakennukset ja hautausmaat.

Kaikkien työntekijöiden sekä virastojen yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta. Sivun hakukenttään voit kirjoittaa vaikka etsimäsi työntekijän nimikkeen (esim. kanttori, suntio). Jos haluat antaa palautetta seurakunnalle tai jättää esirukouspyynnön, voit mennä kohtaan Palaute.

Luvian kappeliseurakunnan sivut löydät luonnollisesti kohdasta Luvian kappeliseurakunta. Huomaa, että lähes kaikki toiminta on seurakunnan yhteistä. Kappeliseurakunnan sivulla näkyvät vain jumalanpalvelukset ja kappelineuvoston järjestämä toiminta, joten muista käydä katsomassa tapahtumia myös etusivulta tai tapahtumahausta.

Sivuston haku-toiminto tulee käyttöön noin viikko julkaisupäivän jälkeen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin!