Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntakeskus Tapuli menee remonttiin

22.1.2019 14.59

Arvelantien ovi.jpg

Eurajoen seurakunnan seurakuntakeskus Tapulissa on tehty kuntokartoitus Tehokuivaus oy:n toimesta ja tiloista on löydetty kosteutta. Tilat vaativat korjaamista. Tästä aiheutuu seuraavat toimenpiteet:

• Kaikki päiväkerhot ovat kiinni viikon 5 ja Tapulin kerhot jatkavat väliaikaisissa tiloissa 4.2. alkaen Osuuspankin talossa, os. Kirkkotie 3. Sisäänkäynti on talon takana, samasta ovesta kuin mennään Kaffekellariin.
  •  Tiistain Luvian ja torstain Tapulin perhekerho ovat tauolla viikolla 5.
  • Tapulin puuhakerho eskari-6.-luokkalaisille jatkaa 5.2. alkaen Osuuspankin talossa. 29.1. kerho pidetään ulkona Tapulin leikkikentällä
  • Alakoululaisten avoimiin oviin sisäänkäynti 6.2. alkaen seurakuntasalin ovesta
  • Nuortenillat ja isoskoulutus muuttavat myös Osuuspankin taloon.
  • Muu toiminta jatkuu normaalisti. Mahdollisista muista muutoksista tiedotamme mahdollisimman pian. Huom! Koko Tapuli ei mene remonttiin, vain päiväkerho- ja nuorisotilat.