Poikkeustila 25.5.2020

25.5.2020 14.46

1.6.-31.7. jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin klo 10, sanajumalanpalveluksina vuorotellen Eurajoen ja Luvian kirkosta. Seurakunta voi olla mukana 50 henkilöön asti. Kirkkotilaa käytetään laajasti, niin, että turvavälit säilyvät. Saman perheen jäsenet voivat istua yhdessä. Myös striimausta jatketaan ainakin Eurajoen kirkosta, Luvian kirkosta on YouTube yhteys. Mikäli koronatilanne ei pahene, elokuussa palataan normaaliin tilanteeseen ja messuja pidetään taas molemmissa kirkoissa

Hautajaiset voidaan pitää kirkossa niin, että saattoväkeä on 50 henkeä. Seurakunta ei vuokraa kesä- eikä heinäkuussa tilojaan muistotilaisuuksiin, eikä muutenkaan ulos. Luvian seurakuntakeskuksella on menossa 30.6. asti tilojen ulkopuolinen korjaustyö, Salaojat uusitaan ja maa-aines vaihdetaan.

Kirkkoherranvirasto ja palvelupiste ovat suljetut. Olemme kuitenkin puhelimen ja sähköpostin kautta tavoitettavissa.

Haudanhoitoon ja laskuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan taloustoimistoon.