Perheleiri

Seurakunta järjestää yhdessä kunnan kanssa perheleirin, johon ovat tervetulleita kaikki erilaiset lapsiperheet. Perheleirin ohjelmaan kuuluvat erilaiset yhteiset toiminnot, mutta vanhemmat saavat myös mahdollisuuden olla hetken kahdestaan leirin aikana. Perheleiri pidetään yleensä elo-syyskuun vaihteessa seurakunnan leirikeskuksessa Luodolla. Leirille ilmoittaudutaan etukäteen.

Isovanhempien ja lastenlasten leirit

Seurakunta järjestää isovanhempien ja lastenlasten leirejä. Leirin ohjelmaan kuuluu tutustumista, ulkoilemista, kädentaitoja, saunomista ja uimista sekä yhteisiä laulu- ja leikkihetkiä. Kaikkien leiriläisten ei tarvitse kuulua Eurajoen seurakuntaan. Leirien ajankohta on kesäkuun puolivälissä ja leireihin ilmoittaudutaan etukäteen. Seuraa ilmoittelua.