Next Level

Next Level -toiminta tarjoaa tekemistä isoskoulutuksen suorittaneille sekä yli 18-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Next Level pitää sisällään yhteisiä projekteja, juttelua, yhteyttä, vapaaehtoistyötä ja urheilua sanomaa unohtamatta.

Next Level-tapaamisiin ei tarvitse sitoutua, olet tervetullut tutustumaan! Tavoitteenamme on järjestää nuoria aikuisia innostavaa toimintaa, sekä luoda heille oma yhteisö seurakuntaan. Tapaamiset ovat rentoja, tutustumiselle ja vapaalle juttelulle on paljon tilaa. Jokaisessa illassa on yhteistä keskustelua valitun teeman äärellä.

Syksy 2023

Syksyn toiminta starttaa pizzaperjantailla 1.9.2023 klo 18.00 Tapulin nuorisotilassa. 
Jotta osaamme varata sopivan määrän pizzaa, ilmoittaudu Illille viimeistään 31.8. ja kerro samalla mahdolliset allergiat. (Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumistakin, mutta ilmoittautumalla varmistat että pizzaa riitää sinullekin!)

Lokakuussa lähdetään 7.10. Yyteriin Huikeeseen! Alustava kellonaika on 13 tai 14, mutta tarkentuu lähempänä. Mahdollisuus on myös muihin yyterin aktiviteetteihin, mikäli seikkailupuisto ei innosta. Retki on omakustanteinen (kiipeilylippu 29€) mutta järjestetään kimppakyydit Eurajoelta ja Luvialta.

Marraskuussa nähdään saunaillassa Luodolla 24.11. klo 18 alkaen. Tarjolla myös pientä iltapalaa.

Joulukuussa osallistumme nuortenleirille ja joulujuhlaan 8.-10.12. Leirille voi tulla koko ajaksi tai vain osaksi aikaa. Joulujuhlaa vietetään lauantaina.

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittautuminen on suotavaa mutta paikalle voi aina lmestyä lyhyelläkin varoitusajalla! Vain leirille ilmoittautuminen ennakkoon on välttämätön.
 

Salibandya Luvialla

Nuorten ja nuorten aikuisten salibandy jatkuu syksyllä keskiviikkoisin klo 21-22 Luvian yhtenäiskoulun salissa. Vuoro on yhteistyössä Porin seurakuntayhtymän kanssa.
Lisätietoa: Jussi Kärmeranta 0400 309 853 

Olet lämpimästi tervetullut myös nuortenmessuihin

 

Speciaalit:

Tilkkuprojekti! Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

 

 

Voit liittyä Next Levelin omaan WhatsApp-ryhmään. Ota yhteyttä Illiin 044 353 7309!

Kerro omia ideoitasi Next Level -toimintaan! :)

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Eurajoen seurakunta

Vastuualueina rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö

vs. Nuorisotyönohjaaja
Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2
27100 Eurajoki

Yleensä vapailla la & su

Seurakuntapastori
Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2
27100 Eurajoki

Viikkovapaat yleensä ma-ti