Next Level


Next Level -toiminta tarjoaa tekemistä isoskoulutuksen suorittaneille sekä yli 18-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Next Level pitää sisällään yhteisiä projekteja, juttelua, yhteyttä, vapaaehtoistyötä ja urheilua sanomaa unohtamatta.

Next Level-tapaamisiin ei tarvitse sitoutua, olet tervetullut tutustumaan! Tavoitteenamme on järjestää nuoria aikuisia innostavaa toimintaa, sekä luoda heille oma yhteisö seurakuntaan. Tapaamiset ovat rentoja, tutustumiselle ja vapaalle juttelulle on paljon tilaa. Jokaisessa illassa on yhteistä keskustelua valitun teeman äärellä.

Salibandya Luvialla

Nuorten aikuisten salibandy keskiviikkoisin klo 21-22 Luvian yhtenäiskoulun salissa. Vuoro on yhteistyössä Porin seurakuntayhtymän kanssa.
Lisätietoa: Jussi Kärmeranta 0400 309 853 

Yhdessä-illat

Tervetuloa kasvamaan yhdessä uskossa!

Nuorekkaat Yhdessä-illat on tarkoitettu kaiken ikäisille. Syksyn ensimmäinen ilta on 18.9. klo 18.00 Tapulilla. Illat jatkuvat joka kuun toinen perjantai (16.10. ja 13.11.). Illoissa keskustelemme yhdessä Raamatusta, pohdimme kristittyjen elämää ja vahvistumme rukouksesta ja toistemme kokemuksista. Ensimmäisellä kerralla pohdimme kristillisen uskon tilaa nykysuomessa.

Illan isäntinä Samuli Kaikkonen ja Esko Mäkinen

Speciaalit:

9.9. nuortenilta poikkeuksellisesti Luvialla! Luvassa uuden nuorisotilan maalaustalkoot! Tule mukaan, yhteislähtö Tapulilta. Lisätietoa Illiltä ja Hannalta.

Tilkkuprojekti! Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

Jouluvaellus Luvialla 10.12. klo 18.00 Vaellus on ulkona, pukeudu lämpimästi! 

Olet lämpimästi tervetullut myös nuortenmessuihin 1.12., 10.2., 15.4. ja 26.5. Lisätietoa tapahtumissa!

 

Voit liittyä Next Levelin omaan WhatsApp-ryhmään. Ota yhteyttä Ida Kaikkoseen! p. 044 353 7309

Kerro omia ideoitasi Next Level -toimintaan! :)

 

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2
27100 Eurajoki