Kerhot ja ryhmät

 

Hyvän mielen kerho

 

Hyvän mielen kerho on Tapulissa kokoontuva, kehitysvammaisille tarkoitettu yhdessäolon iltapäivä, omatoimisin ohjelmin. Kerho kokoontuu kevät- ja syyskaudella pääasiassa joka toinen viikko tiistaisin klo 16-17.30. Toukokuussa vietetään yhteinen Luodon iltapäivä ennen kesätauon alkua. Tervetuloa! Yhteystiedot: Auli puh. 050-3060375 ja Marketta puh. 044-3680750.

 

Vanhemman väen kerhot ja ryhmät

 

Vanhemman väen kerhojen tavoitteena on lämmin yhdessäolo sekä henkinen ja hengellinen virkistäytyminen. Kerhon ohjelma koostuu mm. alku- ja loppuhartaudesta, virsien veisuusta sekä kahvi- ja jumppahetkestä. Lisäksi voidaan keskustella ajankohtaisista asioista ja visailla. Myös kerholaiset saavat esittää ohjelmaa niin halutessaan.

 

Diakoniaompeluseuraan voit tulla käsityön kanssa tai ilman, lankoja saatavana diakoniatyöntekijältä. Käsityöt annamme lahjoituksina diakoniatyön asiakkaille. Voit tehdä käsitöitä myös omaan käyttöösi.
Eurajoen seurakunnassa kastetulle lapselle lahjoitettavat kastesukat ovat diakoniaompeluseuralaisten neulomia.
Kudomme vauvojen sukkia ja peitteitä Satakunnan keskussairaalan lapsivuodeosastolle.

 

Lisätietoja kerhoista ja muista ryhmistä saat diakoniatyöntekijöiltä.

 

Korttiaskartelu

Valmistetaan itse käsintehdyt kortit ystävänpäiväksi, pääsiäiseksi ja jouluksi . Maksuttomat materiaalit ja mallit saatavana. Askartelun lomassa nautitaan kahvit. Vapaaehtoisen kahvirahan voi antaa diakoniatyön hyväksi. Kokoonnumme Luvian seurakuntakeskuksessa. Askartelua ohjaa perhetyöntekijä Eija Helander.

 

Omaishoitajien kahvila

Avoin kahvila on tapaamispaikka kaikille omaishoitajille, omaisille ja omaishoidosta kiinnostuneille kerran kuussa Luvian seurakuntakeskuksessa.Tässä ryhmässä saat vertaistuesta voimaa!

Kahvilan vetäjinä Virpi Rönkkömäki-Mäntynen ja Eija Helander.
Olet sydämellisesti tervetullut!

Joinakin kahvilakertoina saamme vieraaksemme eri alojen asiantuntijoita.

posliininen valkoinen enkelipatsas, jossa tuikkukynttilä palamassa. Musta pohja

Sururyhmä

 

Eurajoen seurakunnassa järjestetään myös sururyhmätoimintaa, kun tarvetta siihen ilmenee.

Sururyhmä on paikka, jossa saa puhua surustaan ja menetyksistään toisten samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa, siksi sitä voi kutsua myös vertaisryhmäksi. Ryhmän voima on siinä, että jaetaan yhdessä toisten ihmisten kanssa omia tunteita ja kokemuksia. Ennen sururyhmään tulemista kuolemantapauksesta olisi hyvä olla kulunut jo muutama kuukausi, koska silloin on vähän helpompi olla mukana ryhmässä ja siitä saa parhaimman tuen. Kokoontumiskertoja on yhteensä noin kuusi kertaa, suunnilleen 2-3 viikon välein ja joka kerralla on myös oma aiheensa. Sururyhmään osallistuminen on maksutonta. Ryhmän ohjaajina toimivat yleensä seurakunnan pappi ja diakoniatyöntekijä. Heiltä voi myös kysyä lisätietoja.

värikäs patsas. Nutturapäinen mummeli istuu rottinkituolissa ja neuloo

Ota yhteyttä

Diakoni
Luvian kirkkotie 16
29100 Luvia

Virkavapaalla 31.1.2022 saakka