Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Eurajoen seurakunnassa päiväkerhoja järjestetään 3-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkerho perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja tärkeimpänä tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Päiväkerhossa lapset kokoontuvat leikkimään, hiljentymään ja toimimaan yhdessä. Raamatun kertomukset ja kirkkovuoden juhlat tulevat tutuiksi. Lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Eurajoen seurakunnassa 3-vuotiailla on yksi kahden tunnin kerhopäivä viikossa. 4-5-vuotiailla on kaksi kolmen tunnin kerhopäivää viikossa. Päiväkerhopaikkoja on kolme: Seurakuntakeskus Tapuli, Lapijoen nuorisotalo (Taipaleentie 13, Eurajoki) ja Luvian Vanha kanttorila. Päiväkerhokausi kestää elokuun puolivälistä toukokuun lopulle. Kerhon lukukausimaksu on 30€, sisaralennus 15€. Seurakuntaan kuulumattomien lukukausimaksu on 60€, sisaralennus 30€. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan huhti-toukokuun aikana. Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken kerhokauden Mirkulta.

Kauden tärkeät päivämäärät löydät vuosikalenterista.