Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Eurajoen seurakunnassa päiväkerhoja järjestetään 3-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkerho perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja tärkeimpänä tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Päiväkerhossa lapset kokoontuvat leikkimään, hiljentymään ja toimimaan yhdessä. Raamatun kertomukset ja kirkkovuoden juhlat tulevat tutuiksi. Lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Eurajoen seurakunnassa 3-vuotiailla on yksi kahden tunnin kerhopäivä viikossa.

4-5-vuotiailla on kaksi kolmen tunnin kerhopäivää viikossa.

Päiväkerhopaikkoja on kaksi: Seurakuntakeskus Tapuli , jossa päiväkerhoa pidetään päiväkerhotilassa ja aulan kerhotilassa, sekä Luvian Vanha kanttorila.

Päiväkerhon syyskausi alkaa elokuun puolivälissä ja kestää joulukuun puoleenväliin. Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä ja kestää toukokuun lopulle.

Kerhon lukukausimaksu on 30€/kausi, sisaralennus 15€. Seurakuntaan kuulumattomien syys- ja kevätlukukausimaksu on 60€/kausi, sisaralennus 30€.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan seuraavaksi kerhovuodeksi huhti-toukokuun aikana. Lisätietoa lukuvuoden 2019-2020 ilmoittautumisesta tästä.

Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken kerhokauden Annalta.

Kauden tärkeät päivämäärät löydät vuosikalenterista.