Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat seurakunnan varhaiskasvatusta, joka tukee lapsen kristillistä kasvatusta yhdessä vanhempien kanssa.

Kerhossa lapset oppivat mm. sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Kerhopäivään kuuluu leikkiä, laulua, askartelua, ulkoilua ja pieni kynttilähetki. Kerhon aikana nautitaan myös omista eväistä.

Kerhopaikkoja on kaksi: Eurajoella Tapulissa ja Luvialla Vanhassa Kanttorilassa.

Päiväkerhomaksu

Päiväkerhon syyskausi kestää elokuusta joulukuulle ja kevätkausi tammikuusta toukokuulle.

Päiväkerhomaksu (kerho 2x/vko) on 30€/kausi.

Toinen lapsi samasta perheestä 15 €.

Eurajoen seurakuntaan kuulumattomille hinta on 60€ /kausi.

Toinen lapsi samasta perheestä 30€.

Tapulissa kokoontuvien 3-vuotiaiden kerhomaksu (1x/vko) on 15€/kausi.

Eurajoen seurakuntaan kuulumattomille Tapulin 3-vuotiaiden kerhon hinta on 30€/kausi.

Jos tarvitset vapautusta maksuista taloudellisesta tilanteesta johtuen, ota yhteyttä!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

4-5 -vuotiaiden päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa, kolmen tunnin ajan.

3-vuotiaiden kerho kokoontuu kerran viikossa, kaksi tuntia kerrallaan.

Luvian päiväkerhoon (kaksi kertaa viikossa) voivat ilmoittautua myös 3-vuotiaat.

Valitse haluamasi ryhmä ja paina sitä pääset suoraan ilmoittautumislomakkeeseen.

Kerhoryhmät:

3v. to klo 9.30-11.30 Tapuli

3v. pe klo 9.30-11.30 Tapuli

4-5v. ma ja to klo 9.00-12.00 Tapuli

4-5v. ma ja ke klo 13.00-16.00 Tapuli

4-5v. ti ja to klo 13.00-16.00 Tapuli

3-5v. ti ja pe klo 9.00-12.00 Vanha Kanttorila

Iltis

Eskari-, eka- ja tokaluokkalaisten oma kerho.

Kerhossa tehdään ensin läksyt sitten leikkitään, askarrellaan, pelaillaan pelejä, ulkoillaan ja vietetään aikaa kavereiden kanssa.

Kerhossa syödään omia eväitä.

Kerhoon tullaan koulupäivän päätyttyä.

Tapuli

ti ja to iltapäivisin klo.13-16