Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Eurajoen seurakunnassa päiväkerhoja järjestetään 3-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkerho perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja tärkeimpänä tehtävänä on tukea kotien kristillistä kasvatusta. Päiväkerhossa lapset kokoontuvat leikkimään, hiljentymään ja toimimaan yhdessä. Raamatun kertomukset ja kirkkovuoden juhlat tulevat tutuiksi. Lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Eurajoen seurakunnassa 3-vuotiailla on yksi kahden tunnin kerhopäivä viikossa.

4-5-vuotiailla on kaksi kolmen tunnin kerhopäivää viikossa.

Päiväkerhopaikkoja on kaksi: Seurakuntakeskus Tapuli , jossa päiväkerhoa pidetään päiväkerhotilassa ja aulan kerhotilassa, sekä Luvian Vanha kanttorila.

Päiväkerhon syyskausi alkaa elokuun puolivälissä ja kestää joulukuun puoleenväliin. Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä ja kestää toukokuun lopulle.

Kerhon lukukausimaksu on 30€/kausi, sisaralennus 15€. Seurakuntaan kuulumattomien syys- ja kevätlukukausimaksu on 60€/kausi, sisaralennus 30€.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan seuraavaksi kerhovuodeksi huhti-toukokuun aikana. Lisätietoa kerhovuoden 2020-2021 ilmoittautumisesta tästä.

Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken kerhokauden Annalta.

Kauden tärkeät päivämäärät löydät vuosikalenterista.

Syksyllä 2020 aloittaa toimintansa uusi kerhoryhmä eskarilaisille ja ekaluokkalaisille.

Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin kello 13-16 seurakuntakeskus Tapulissa.

Kerhoa vetävät seurakunnan lastenohjaajat. Mikäli koulupäivä kestää pidempään, voi kerhoon tulla myöhemminkin. Sopikaa asiasta kerhon ohjaajien kanssa.

Kerhossa muun muassa ulkoillaan, leikitään, askarrellaan, lauletaan, pelaillaan, ollaan kavereiden kanssa, huilataan koulupäivän jälkeen... ja syödään tietenkin eväitä.

Mukaan tarvitaan siis ulkovaatteet ja välipalaeväät.

Kerhoon otetaan 16 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki ilmoittautumiset otetaan vastaan, ja vahvistuksen kerhopaikasta sekä kerhokirjeen saatte elokuun alkupuolella.

Kerho alkaa 1.9.2020.

Kerhomaksu on sama kuin päiväkerhossa eli 30e/syyskausi ja 30e/kevätkausi, sisaralennus 15e. Seurakuntaan kuulumattomilta 60e/kausi, sisaralennus 30e.

Ilmoittautuminen kerhoon: