Yö kirkossa 23.-24.10.2021; Tervetuloa yökylään!

1.-6.-luokkalaisille Yö kirkossa -tapahtuma Luvian kirkonmäellä. Luvassa on mukavaa ohjelmaa kirkossa ja seurakuntakeskuksessa sekä yöpyminen Kanttorilassa. Sunnuntaina olemme mukana klo 10 jumalanpalveluksessa, jonne koko perhe on tervetullut osallistumaan. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään pe 15.10. Varpun sähköpostiin: varpu.kivela@evl.fi Otsikoksi: Yö kirkossa. Tietoihin: lapsen nimi, ikä, mahdolliset allergiat, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite, johon lähetämme leirikirjeen 20.10. mennessä.

10-synttärit 2021 (siirretty lokakuulle!)

Seurakunta tahtoo juhlistaa synttärein kaikkia 10-vuotta täyttäviä lapsia ja kutsuu kaikki kuluvana vuonna täyttävät juhlimaan porukalla. Tänä vuonna mukana ovat Taika-Petteri ja Jakke-jääkarhu sekä isosia. Tarjolla myös herkkuja ja synttäreille osallistuville lahja.

10-synttärit ovat olleet suosittu tapahtuma.

10-synttärit vietetään viikolla 40 Tapulilla.
Kutsut synttäreille on postitettu! :)

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.9.2021

Lisätietoja Varpulta p. 044 3650054

AlakoululaiSten avOimet oVet

Tämä toiminta on syksyn 2021 tauolla.

lapsia käyttämässä vesivärejä

Kouluikäisten kerhot

Koululaisten kerhot ovat alkaneet. Vielä mahtuu osaan kerhoista mukaan! :)
Kaikki kerhot ovat ilmaisia, poikkeuksena eskari-2.-luokkalaisten kerho.
Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kerhokauden!
Kerhoissa on monenlaista mukavaa toimintaa sekä hartaushetki.
Useimmissa kerhoissa vetäjinä toimivat nuoret kerhonohjaajat.
Jokaiseen kerhoon on ilmoittautuminen ennen kerhoon tuloa (eli ennen ensimmäistä kerhokertaa).
Virusuhan vuoksi emme valitettavasti järjestä vielä kokkikerhoa.
Mutta monta muuta mukavaa kerhoa löytyy! Lämpimästi tervetuloa! :)
Muistetaan vain pestä käsiä, aivastaa ja yskiä oikein hihaan tai paperiin sekä pysyä flunssaisena kotona. :)

Kerho eskari-2.-luokkalaisille 2 ryhmää:
Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00-16.00 Luvian Kanttorilassa
Tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-16.00 Tapulin nuorisotilassa.
Kerhoa vetävät lastenohjaajat
Syksyn 2021 Eskari, eka- ja tokaluokkalaisten kerhon lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄSTÄ!

Liikuntakerho 3.-6.-luokkalaisille
Tiistaisin klo 16.00-17.30
Eurajoen Keskustan koulun salissa (käynti koulun sivusta, vasemmalta)
Kerhossa pelataan sählyä ja muita urheilullisia sisäpelejä ja leikkejä.
Oman sählymailan ja suojalasit voi ottaa mukaan!
Ilmoittautuminen: Varpulle varpu.kivela@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0443650054
Ilmoittautumiseen otsikoksi: kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimiikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Touhukerho 1.-3.-luokkalaisille
Tiistaisin klo 17-18
Luvian yhtenäiskoulun salin 1 lohkossa
Tule mukaan liikkumaan, leikkimään, touhuamaan yhdessä! :)

Puuhakerho 1.-6.-luokkalaisille (TÄYNNÄ)
Tiistaisin klo 17-18.30
Lapijoen nuorisotalon kerhotilassa (Taipaleentie 13)
Rentoa puuhailua, oleilua, kerholaisten toivejuttuja
Ilmoittautumiseen otsikoksi: kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Sulkapallokerho 3.-7.-luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 14.30-15.30
Luvian yhtenäiskoulun liikuntasalissa
Tervetuloa mukaan pelaamaan yhdessä ja saamaan vinkkejä, miten pelata sulkapalloa! :)
Halutessasi voit ottaa mukaasi oman sulkapallomailan sekä sisäkengät tai tossut.
Ilmoittautuminen: Varpulle varpu.kivela@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0443650054
Ilmoittautumiseen otsikoksi:   kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimiikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

3.-6.-luokkalaisten kerho
Keskiviikkoisin klo 17-18 Tapulilla (Kukkapolku 2)
Taiteilua, kädentaitoja, ulkoilua, yhdessä oloa, pelejä, pelailua

Sydänmaan liikuntakerho (TÄYNNÄ)