AlakoululaiSten avOimet oVet

Alkavat viikolla 4 (26.1.), ellei koronan tähden vasta myöhemmin. Ovat Tapulin nuorisotilassa keskiviikkoisin klo 13-15.30.

Tervetuloa tekemään läksyjä, syömään omia eväitä, pelailemaan, viettämään aikaa kavereiden kanssa, rauhoittumaan, olemaan koulupäivän jälkeen! Paikalla on aina joku seurakunnan aikuinen työntekijä. Muistathan kuitenkin flunssaisena jäädä kotiin!

Tänne päivitämme tilanteen, jos tiedot muuttuvat koronan tähden!

Helmi-leiri, Valkeuden valtakunta (HUOMAA MUUTTUNUT AJANKOHTA: Leiri vaihtunut helmikuulta maaliskuulle!) 5.-6.3.2022

Luodon leirikeskuksessa 3.-7.-luokkalaisille. Lisätietoja myöhemmin.

Yö kirkossa 23.-24.10.2021

1.-6.-luokkalaisille Yö kirkossa -tapahtuma Luvian kirkonmäellä. Luvassa on mukavaa ohjelmaa kirkossa ja seurakuntakeskuksessa sekä yöpyminen Kanttorilassa. Sunnuntaina olemme mukana klo 10 jumalanpalveluksessa, jonne koko perhe on tervetullut osallistumaan. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään pe 15.10. Varpun sähköpostiin: varpu.kivela@evl.fi Otsikoksi: Yö kirkossa. Tietoihin: lapsen nimi, ikä, mahdolliset allergiat, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite, johon lähetämme leirikirjeen 20.10. mennessä.

10-synttärit 2021

Seurakunta tahtoo juhlistaa synttärein kaikkia 10-vuotta täyttäviä lapsia ja kutsuu kaikki kuluvana vuonna täyttävät juhlimaan porukalla. Vuonna 2021 mukana olivat Taika-Petteri ja Jakke-jääkarhu sekä isosia. Tarjolla oli myös herkkuja ja synttäreille osallistuville lahja.

10-synttärit ovat olleet suosittu tapahtuma.

10-synttärit vietettiin viikolla 40 Tapulilla.

Vuoden 2022 10-synttäreitä vietetään syksyllä lähtemällä yhteiselle retkelle paikkaan, josta löytyy monenlaista toimintaa jokaiselle. :)

lapsia käyttämässä vesivärejä

Kouluikäisten kerhot

Koululaisten kerhot jatkuvat viikkolla 4 tai myöhemmin, seuraamme paikallista koronatilannetta. Vielä mahtuu osaan kerhoista mukaan! :)
Kaikki kerhot ovat ilmaisia, poikkeuksena eskari-2.-luokkalaisten kerho.
Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kerhokauden!
Kerhoissa on monenlaista mukavaa toimintaa sekä hartaushetki.
Useimmissa kerhoissa vetäjinä toimivat nuoret kerhonohjaajat.
Jokaiseen kerhoon on ilmoittautuminen ennen kerhoon tuloa (eli ennen ensimmäistä kerhokertaa).
Virusuhan vuoksi emme valitettavasti järjestä vielä kokkikerhoa.
Mutta monta muuta mukavaa kerhoa löytyy! Lämpimästi tervetuloa! :)
Muistetaan vain pestä käsiä, aivastaa ja yskiä oikein hihaan tai paperiin sekä pysyä kotona, jos on flunssaoireita. :)

Kerho eskari-2.-luokkalaisille 2 ryhmää:
Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00-16.00 Luvian Kanttorilassa
Tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-16.00 Tapulin nuorisotilassa.
Kerhoa vetävät lastenohjaajat
Syksyn 2021 Eskari, eka- ja tokaluokkalaisten kerhon lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄSTÄ!

Liikuntakerho 3.-6.-luokkalaisille
Tiistaisin klo 16.00-17.30
Eurajoen Keskustan koulun salissa (käynti koulun sivusta, vasemmalta)
Kerhossa pelataan sählyä ja muita urheilullisia sisäpelejä ja leikkejä.
Oman sählymailan ja suojalasit voi ottaa mukaan!
Ilmoittautuminen: Varpulle varpu.kivela@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0443650054
Ilmoittautumiseen otsikoksi: kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimiikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Touhukerho 1.-3.-luokkalaisille (TÄYNNÄ)
Tiistaisin klo 17-18
Luvian yhtenäiskoulun salin 1 lohkossa
Tule mukaan liikkumaan, leikkimään, touhuamaan yhdessä! :)

Puuhakerho 1.-6.-luokkalaisille (TÄYNNÄ)
Tiistaisin klo 17-18.30
Lapijoen nuorisotalon kerhotilassa (Taipaleentie 13)
Rentoa puuhailua, oleilua, kerholaisten toivejuttuja
Ilmoittautumiseen otsikoksi: kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Sulkapallokerho 3.-7.-luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 14.30-15.30
Luvian yhtenäiskoulun liikuntasalissa
Tervetuloa mukaan pelaamaan yhdessä ja saamaan vinkkejä, miten pelata sulkapalloa! :)
Halutessasi voit ottaa mukaasi oman sulkapallomailan sekä sisäkengät tai tossut.
Ilmoittautuminen: Varpulle varpu.kivela@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0443650054
Ilmoittautumiseen otsikoksi:   kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimiikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

3.-6.-luokkalaisten kerho (TÄYNNÄ)
Keskiviikkoisin klo 17-18 Tapulilla (Kukkapolku 2)
Taiteilua, kädentaitoja, ulkoilua, yhdessä oloa, pelejä, pelailua

Sydänmaan liikuntakerho (TÄYNNÄ)