Luvian seurakuntakeskus

Pappilantie 2 , 29100 Luvia

Luvian seurakuntakeskus

Luvian seurakuntakeskus on rakennettu vuonna 1988. Yläkerrassa on seurakuntasali ja keittiö, joita vuokrataan  myös yksityistilaisuuksiin. Myös Luvian palvelutoimisto on nykyisin yläkerrassa ja nuorten tila on siirtynyt Vanhan Kanttorilan pihassa olevaan "punaiseen rakennukseen". Diakoniatoimisto sijaitsee Vahnassa Kanttorilassa.

Seurakuntakeskuksen sali

Seurakuntakeskuksen pääovi sijaitsee ylhäällä,
kirkon puolella. Pääovesta tullaan myös Palvelupisteeseen.

Seurakuntalaisten yhteinen joulujuhla

Jouluvaellus - Matka ensimmäiseen jouluun

Diakoniaompeluseura

Tule mukavaan joukkoon kutomaan tai ilman käsityötä! Tärkeintä on yhdessäolo. Kahvittelemme, laulamme ja hiljennymme Sanan äärelle!

Pappilantie 2, 29100 Luvia

Omaishoitajien Avoin kahvila omaishoitajille ja kaikille omaishoidosta kiinnostuneille

Avoin kahvila on tapaamispaikka kaikille omaishoitajille, omaisille ja omaishoidosta kiinnostuneille. Tapaamme kolmen viikon välein keskiviikkoisin Luvian seurakuntakeskuksessa. Tässä ryhmässä saat vertaistuesta voimaa!

Rippikoulun diakoniapäivä

Päivässä kuulemme, mitä on diakonia, harjoittelemme sitä käytännössä, sekä toimimme lipaskerääjinä.